ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΧΙΟΥ: Συμπαράσταση στους πυρόπληκτους

 

To Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χίου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΧΙ.) εκφράζει τη θλίψη του για τις καταστροφές που προκάλεσαν οι πρόσφατες πυρκαγιές.

Αποδεικνύοντας έμπρακτα τη συμπαράσταση στους πυρόπληκτους στις πληγείσες περιοχές, αλλά και σε όσους βρίσκονται στη μάχη της κατάσβεσης, κατόπιν συνεννόησης με την Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) και την Δημοτική Αρχή του Δήμου Χίου, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χίου απέστειλε την Πεμ. 19 Αυγ. 21 είδη τροφίμων προς τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας, ως μια ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Σε περίπτωση που ζητηθεί περαιτέρω βοήθεια, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση μέσω της οποίας θα υπάρξουν λεπτομέρειες για τον τόπο και τον τρόπο συγκέντρωσης ειδών άμεσης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συμπολίτες
μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

To Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χίου εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του, στον Δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη και στον Αντιδήμαρχο Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού κ. Γεώργιο Πατεριμό για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα της ένωση που αφορούσε την δωρεάν μεταφορά ειδών τροφίμων στις περιοχές που επλήγησαν απ’ τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Πράξεις όπως οι πράξεις των 2 ανδρών αναδεικνύουν το μεγαλείο της ελληνικής ψυχής και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους. Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΧΙ. βεβαιώνει ότι η γενναιόδωρη προσφορά τους δε θα ξεχαστεί, τόσο από το ΔΣ της ΕΣΠΕΕΧΙ  όσο και από τους πολίτες των περιοχών που επλήγησαν.

Σας ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση σας.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.