Ενός λεπτού σιγή σε κάθε αγώνα μπάσκετ για μία εβδομάδα με απόφαση της Τοπικής Επιτροπής ΕΟΚ Χίου για τον θάνατο της Δέσποινας Κουτουβίδη

“Ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε την είδηση του πρόωρου χαμού ενός από τα πιο καλά παιδιά του χιώτικου μπάσκετ, της πρώην καλαθοσφαιρίστριας του Παγχιακού, ΒΑΟΛ και της Ένωσης Λαγκάδας Συκιάδας, της μόλις 44 χρόνων μητέρας 2 παιδιών Δέσποινας Κουτουβίδη που έφυγε μετά από άνιση μάχη με την επάρατο νόσο. Η Δέσποινα συμμετείχε για σειρά ετών στα Εθνικά πρωταθλήματα, στη Β’ Εθνική Γυναικών με τον Παγχιακό και στην Α2 Γυναικών με τον ΒΑΟΛ, Κατέκτησε πολλές φορές το πρωτάθλημα γυναικών Χίου με τον Παγχιακό και τον ΒΑΟΛ και  επίσης είχε διατελέσει και προπονήτρια της ομάδας του χωριού της “Ένωση Λαγκάδας Συκιάδας”. Η Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ Χίου τιμώντας τη μνήμη της εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της, και μιας που για άλλη μια φορά το Χιώτικο μπάσκετ πενθεί, θα τηρηθεί εις μνήμη της Δέσποινας ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες που θα γίνουν στη Χίο από αύριο Τετάρτη 1η Μαρτίου μέχρι και τους τελικούς Κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη 8 Μαρτίου , όπου θα αναγνωστεί και ένα μικρό αφιέρωμα στην μνήμη της. Αιωνία σου η μνήμη Δέσποινα… ο Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια σου.”

Πηγή: chiosbasket.gr

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.