Εξιχνίαση κλοπής στο Βροντάδο και σύλληψη για οδήγηση χωρίς δίπλωμα

 

Εξιχνιάστηκε, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, υπόθεση κλοπής, που διαπράχθηκε προ δεκαημέρου περίπου, σε οικία στο Βροντάδο της Χίου.

Ταυτοποιήθηκε ημεδαπός για την εμπλοκή του στην υπόθεση αυτή και σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο δράστης μπήκε παραβιάζοντας είσοδο στην παραπάνω οικία και αφαίρεσε κοσμήματα, τιμαλφή, ρολόι και φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Επίσης στην ευρύτερη περιοχή των Θυμιανών στη Χίο,  συνελλήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χίου, ανήλικος ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.