Εξιχνιάστηκαν (16) περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών στη Χίο – Συνελήφθη αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία

Εξιχνιάστηκαν μετά από  εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, δεκαέξι (16) περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών (τετελεσμένες και σε απόπειρα) που διαπράχθηκαν τον τελευταίο μήνα στην ευρύτερη περιοχή των καμποχώρων στη Χίο.

Για τις συγκεκριμένες υποθέσεις συνελήφθη την 14-09-2020 στη Χίο, αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης φθορών.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και δεδομένων, προέκυψε ότι ο παραπάνω δράστης, δρώντας βραδινές κυρίως ώρες, μπήκε σε χώρους, δύο (2) επιχειρήσεων και οικίας, παραβιάζοντας εισόδους αυτών και διέρρηξε δεκατρία (13) οχήματα, απ’ όπου αφαίρεσε –κατά περίπτωση-, χρηματικά ποσά05059, τιμαλφή, είδη άμεσης κατανάλωσης, τρόφιμα κ.λπ., συνολικής αξίας άνω των -6.000- ευρώ και -200- δολάρια, ενώ προκάλεσε και φθορές.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μέρος των κλοπιμαίων, διαρρηκτικό εργαλείο, κινητό τηλέφωνο και μαχαίρι μήκους -23- εκατοστών.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.