Εξοπλισμός σε 11 σχολεία της Χίου από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε

 

Σε έντεκα συνολικά σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  της πόλης και της περιφέρειας  μοιράστηκε τη Δευτέρα εξοπλισμός(θρανία , βιβλιοθήκες, πίνακες, καρέκλες, γραφεία, παιχνίδια) από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. τα σχολεία που έλαβαν εξοπλισμό είναι το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Χίου (Λατόμι), το Ειδικό Νηπιαγωγείο Χίου (Λατόμι), το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου (Αγίου Γεωργίου), το 3ο Νηπιαγωγείο Χίου (Βουνάκι), το Νηπιαγωγείο Λιθίου, το  Δημοτικό Σχολείο Πυργίου, το ΕΕΕΕΚ Χίου , το ΣΕΚ – ΕΠΑΛ Χίου, το Εσπερινό Γυμνάσιο Χίου , το ΕΠΑΛ Βροντάδου και το 4ο Γυμνάσιο Χίου. Οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κώστας Καρατζάς και Λεωνίδας Κωστάλας σημείωσαν σχετικά:

«Ως Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου της Χίου χαιρετίζουμε για άλλη μια φορά την μετά από αρκετά χρόνια τόσο συχνή αποστολή εξοπλισμού από την Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (πρώην ΟΣΚ) για τα σχολεία της Χίου (η τέταρτη κατά σειρά μέσα σ’ ένα χρονικό διάστημα μόλις 21 μηνών κατά τα σχολικά έτη 2021-2022 και 2022-2023, με προηγούμενες εκείνες της 19ης Οκτωβρίου 2021,5ης Απριλίου 2022 και 26ης Ιανουαρίου 2023). Σήμερα ικανοποιήθηκαν ως επί το πλείστον αιτήματα σχολείων, που υποβλήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, πρόσφατα δηλαδή, από τους Διευθυντές-ντριες/Προϊσταμένους-ες των σχολικών μονάδων του νησιού μας στην ψηφιακή πλατφόρμα της Κτιριακές Υποδομές Α. Ε. (πρώην ΟΣΚ). Η ικανοποίησή τους θα συμβάλει τα μέγιστα στην ομαλότερη λειτουργία των εν λόγω σχολείων ενόψει και της ενάρξεως του σχολικού έτους 2023-2024 τον προσεχή Σεπτέμβριο (βλ. και ενοικίαση νέου κτιρίου για την στέγαση του Ειδικού Σχολείου). Ως Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου της Χίου δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Νικόλαο Ξυλά τις προσπάθειες, που ξεκίνησαν όταν ανέλαβε η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη από τον τότε Πρόεδρο της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κωνσταντίνο – Βίκτωρα Χατζησταμάτη, τον τότε Αντιδήμαρχο Παιδείας, κ. Γιώργο Πατεριμό και τον μέχρι και σήμερα Πρόεδρο της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κωνσταντίνο Καρατζά με στόχο την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων των σχολικών μονάδων του νησιού μας προς την Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (πρώην ΟΣΚ). Θερμές, τέλος, ευχαριστίες οφείλουμε στους αρμόδιους υπαλλήλους της Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (πρώην ΟΣΚ), στον Αναπληρωτή Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου κ. Ιωάννη Ρε, στον Δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη και στον Βουλευτή Χίου και Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νότη Μηταράκη για την στήριξη και συμβολή τους στην επίτευξη του όλου εγχειρήματος».

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.