Επίσκεψη Μηταράκη στο πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο της Χίου: Το νησί μας μπαίνει δυναμικά στον τουριστικό χάρτη

Το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο της Χίου επισκέφθηκε ο βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης. Κατά την επίσκεψή του συνομίλησε με τον επικεφαλής του έργου για την πορεία του. Το πεντάστερο ξενοδοχείο, που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Ενώσεως, θα ανοίξει φέτος για πρώτη φορά τις πόρτες του.

Όπως υπογράμμισε σε δήλωσή του ο κ. Μηταράκης «η Χίος μπαίνει πιο δυναμικά στον τουριστικό χάρτη, με τα έργα υποδομής που ολοκληρώνονται αυτή την τετραετία, η Χίος θα έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει πέντε με επτά χιλιάδες επιπλέον κρεβάτια. Μεγάλη ευκαιρία τουριστικής ανάπτυξης, την οποία πρέπει να διαχειριστούμε με σχέδιο».

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση: «Επισκέφθηκα το εργοτάξιο του πεντάστερου ξενοδοχείου που θα λειτουργήσει φέτος στο νησί της Χίου. Όπως φέτος θα λειτουργήσει και το νέο κτήριο του Αεροδρομίου. Η Χίος μπαίνει πιο δυναμικά στον τουριστικό χάρτη, με τα έργα υποδομής που ολοκληρώνονται αυτή την τετραετία, η Χίος θα έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει πέντε με επτά χιλιάδες επιπλέον κρεβάτια. Μεγάλη ευκαιρία τουριστικής ανάπτυξης, την οποία πρέπει να διαχειριστούμε με σχέδιο. Να λύσουμε τα ζητήματα της ύδρευσης, να ολοκληρώσουμε το Χωροταξικό και να συζητήσουμε επιτέλους για το σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης που ως νησί θέλουμε.»


 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.