Επίσκεψη της ευρωβουλευτού της Ν.Δ. κας Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στο Επιμελητήριο της Χίου (βίντεο)

 

 

 

Η ευρωβουλευτής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωομάδας της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου βρίσκεται στο νησί μας, στο πλαίσιο της περιοδείας  “This is Greece” στα νησιά του Αιγαίου.

Το πρωί της Παρασκευής, 29ης Ιουλίου, επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Χίου κο Σταμάτη Κάρμαντζη  απ΄ τον οποίο ενημερώθηκε για την πορεία των μεγάλων έργων στην Χίο, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών ο οποίος την ξενάγησε στην Βιβλιοθήκη “Άγιος Αγαπητός” , το Επιμελητήριο Χίου καθώς και το εργοστάσιο της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών στην Καρδαμάδα.

Στις δηλώσεις που έκανε η κα  Ασημακοπούλου δεν παρέλειψε να πει πόσο πολύ αγαπάει την Χίο αλλά και όλα τα ακριτικά νησιά του Αιγαίου, πολλά από τα οποία επισκέφτηκε ώστε να αναδείξει την ελληνικότητά τους. Οι επισκέψεις αυτές εντάσσονται στο πρόγραμμα This is Greece, το οποίο υποστηρίζει με ζήλο η κα Ευρωβουλευτής, στα πλαίσια του οποίου επισκέφτηκε την Ρόδο, το Καστελλόριζο αλλά και την Χίο. Στην Χίο θα επισκεφτεί μεταποιητικές και άλλες επιχειρήσεις ώστε να πάρει από πρώτο χέρι τις πληροφορίες που χρειάζονται και να επηρεάσει τις πολιτικές των Βρυξελών προς όφελος των τοπικών Ελληνικών Εταιρειών.

” Να είστε σίγουροι ότι η Ευρωομάδα της Νέας Δημοκρατίας  με επικεφαλή τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, εργάζεται σκληρά και αποτελεσματικά για τα εθνικά μας συμφέροντα”, τόνισε η κα  κ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου .

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.