Επίσκεψη Υπουργού Εσωτερικών Μεγάλης Βρετανίας κας Priti Patel και Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη στη Σάμο

Επίσκεψη στη Σάμο πραγματοποιούν από χθες Τρίτη 3 Αυγούστου 2021, αλλά και σήμερα Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021  η Βρετανίδα Υπουργός Εσωτερικών κα  Priti Patel και ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης.

Χθες το απόγευμα,  η κ. Patel και ο κ. Μηταράκης συναντήθηκαν στο δημαρχείο Ανατολικής Σάμου με τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Βασίλη Πανουράκη, τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Γεώργιο Στάντζο και τον Δήμαρχο Δυτικής Σάμου κ. Αλέξανδρο Λυμπέρη.

Η κ. Patel επισκέπτεται τη Σάμο στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη χώρα μας και στην ατζέντα των συζητήσεων, θα βρεθούν οι εξελίξεις στο μεταναστευτικό και οι επιπτώσεις του στην τοπική κοινωνία, όπως και η τουριστική προβολή της Σάμου σε μία σημαντική αγορά όπως η Μεγάλη Βρετανία.

Σήμερα, η Βρετανίδα Υπουργός Εσωτερικών και ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου θα επισκεφθούν μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο κ. Μάνο Λογοθέτη, την υπό κατασκευή νέα κλειστή / ελεγχόμενη δομή στη θέση Ζερβού.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.