Επίσκεψη Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, στην Κύπρο

 

Στην Κύπρο θα μεταβεί την Παρασκευή 9 Απριλίου ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης.

Στις 09.00 θα επισκεφθεί και θα καταθέσει στεφάνι στα Φυλακισμένα Μνήματα.

Στις 09.30 θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών, κ. Νίκου Νουρή, και του Αναπληρωτή Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού, κ. Χάρη Γεωργιάδη.

Στις 10.30 θα επισκεφθεί τα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού, όπου και θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Αν. Πρόεδρο, κ. Γεωργιάδη. Μετά το πέρας της συνάντησης, θα παραχωρήσει δηλώσεις στα παρευρισκόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Στις 13.00 θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου, κ. Νίκο Νουρή, με θέμα συζήτησης τη διαχείριση του Μεταναστευτικού στην Ανατολική Μεσόγειο.

Στις 17.00 θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, κ.κ. Χρυσόστομο Β’.

Τέλος, στις 18.30 θα συμμετάσχει, ως κεντρικός ομιλητής, στην εκδήλωση του Δημοκρατικού Συναγερμού με θέμα “Μεταναστευτικό, μια συνεχής πρόκληση”. Η εισαγωγική ομιλία της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί από τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου. Στη συνέχεια, θα λάβει χώρα συζήτηση μεταξύ του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Μηταράκη και του Υπουργού Εσωτερικών της Κύπρου, κ. Νουρή.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.