Επί τέλους άρχισαν τα όργανα!

Κάλιο αργά παρά ποτέ λέει η παροιμία! Έστω και με καθυστέρηση ενός χρόνου μετά βαϊων και κλάδων επί τέλους μπήκαν οι μπουλντόζες! Όσα εμπόδια και προσκόμματα τόσα χρόνια χρησιμοποιούσαν οι ψεύτες και υποκριτές Αριστερόστροφοι κουλτουριάρηδες πολιτικάντηδες, με πρωταγωνιστές τους βολεμένους συνδικαλιστές καρεκλοκένταυρους με διάφορα τερτίπια και προσφυγές στην δικαιοσύνη από Άρειο πάγο μέχρι και το ΣτΕ επί τέλους ξεπεράστηκαν και έβαλαν μπροστά οι μπουλντόζες.

Δεν είμαι σίγουρος πόσες χιλιάδες θέσεις εργασίας θα ανοίξουν τόσο για την κατασκευή όσο και μόνιμες μετά το πέρας του έργου .
Ένα Μεγάλο σύγχρονο έργο πνοής από εμπορικό κέντρο με ανάπλαση του τόπου και της περιοχής με όλες τις σύγχρονες δραστηριότητες με ξενοδοχεία και καζίνο με πάρκο με πράσινο, ένα νεκρό σημείο που θα αναστηθεί ξανά και θα αποτελέσει ως αξιοθέατο  έλξη για χιλιάδες επισκέπτες ξένους και ντόπιους !
Για όλα χρειάζεται θέληση και όχι ξέρετε δεν μπορούμε, γιατί το ένα, γιατί το άλλο… είναι δάσος… υπάρχουν αρχαία και δώστου το αρχαιολογικό συμβούλιο και δώστου το δασαρχείο Πειραιώς και να… το πάρκινγκ των λεωφορείων και τρέχα γύρευε και Νικολό καρτέρι !
Επί τόσα χρόνια προσκόμματα και παλινωδίες γιατί δυστυχώς δεν ήθελαν την ελεύθερη οικονομία και την ιδιωτική πρωτοβουλία και επιχειρηματικότητα .
Εκτός και αν ήθελαν κάτι άλλο….
Δεν ξέρω ακριβώς τί , αλλά πολλά είχαν ακούσει τ’αυτιά μας !
Έχουν δυστυχώς μάθει στις κολεκτίβες και στο στρογγυλόκάθισμα στις πολυθρόνες του δημοσίου και από δω παν κι άλλοι !
Επί τέλους φάνηκε φως στο τούνελ και ξεκίνησαν οι μπουλντόζες και απ’ότι μαθαίνω την Παρασκευή θα γίνει και η επίσημη έναρξη με την παρουσία του Πρωθυπουργού και επιχειρηματικών παραγόντων .
Άντε να δούμε και μια άσπρη μέρα και ανέργους πολίτες να πιάνουν δουλειά και να μην ζούν με το επίδομα ανεργίας !
Καλή επιτυχία και γρήγορη ανέγερση των κτιρίων και εγκαταστάσεων!
Χίος 1 Ιουλίου 2020
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.