Επιμελητήριο Χίου – Απολογισμός δράσης ΗΑPPY FRIDAY

Μεγάλη ανταπόκριση υπήρξε στη γιορτή αγοράς “Happy Friday” που διοργάνωσε  το Επιμελητήριο Χίου την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου από τις 18:00 έως τις 22:00.

Την εκδήλωση που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο στο πλαίσιο του έργου «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Χίου» με σκοπό την προβολή της εμπορικής περιοχής και την ενίσχυση της τοπικής αγοράς, μέσω της δημιουργίας εορταστικού κλίματος, σχεδίασε η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Χίου.

Λαμβάνοντας υπόψη τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η καλή ψυχολογία στις εμπορικές αγορές, το Επιμελητήριο Χίου έχει ως στόχο αυτή η δράση να αποτελέσει προπομπό για μια σειρά αντίστοιχων ενεργειών που θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα εντός του έτους.

Η δράση περιελάμβανε:

– Μocktail events με τοπικές πρώτες ύλες στον πεζόδρομο που ενώνει τις οδούς Βουπάλου – Αρχέρμου – Φιστέλ ντε Κουλάνς – Αφών Ράλλη, καθώς και στον πεζόδρομο Ζολώτα που ενώνει τις οδούς Φιλίππου Αργέντη και Ψυχάρη.

– Ζωντανή μουσική στoν πεζόδρομο Ζολώτα.

– Face painting στη συμβολή των οδών Ευστρατίου Αργέντη και Τσελεπή.

– Μουσική και χορό από την μπάντα κρουστών Brasilionico.

– DJ

– Υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας με μια αναδρομή στο εμπορικό κέντρο του παρελθόντος.

Αφουγκραζόμενοι τα μηνύματα του επιχειρηματικού ιστού δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, ώστε να προσελκύουμε περισσότερους συμπολίτες μας αλλά και επισκέπτες στην αγορά της Χίου.

Η συγκεκριμένη δράση υλοποιήθηκε σε συγκεκριμένους δρόμους λόγω της χρηματοδότησης από το πρόγραμμα «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Χίου» καθώς υπήρχε σχετική δέσμευση από το χρηματοδοτικό πρόγραμμα και ο πυρήνας των δορυφορικών events δεν ήταν η Απλωταριά. Στόχος και των επόμενων σχεδιαζόμενων πρωτοβουλιών είναι η όσο μεγαλύτερη δυνατή κάλυψη του εμπορικού κέντρου.

Ευχαριστούμε όσους με οποιονδήποτε τρόπο ενίσχυσαν αυτή τη δράση και δεσμευόμαστε να την επαναλάβουμε σύντομα.

 

Με εκτίμηση

 

Παντελής Λεγάτος

 

 Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χίου

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.