Επιστολή Αντιπεριφερειάρχη Χίου στον αρμόδιο υπουργό για τις επιδοτήσεις κτηνοτρόφων

Στην επιστολή του ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης προς τον αρμόδιο υπουργό Αγρ. Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Στ. Αραχωβίτη αναφέρει τα εξής:

«Αξιότιμε κ. Υπουργέ

Επικοινωνώ μαζί σας σχετικά με πρόβλημα στην καταβολή κτηνοτροφικών επιδοτήσεων που αντιμετωπίζουν συμπατριώτες μας κτηνοτρόφοι.

Συγκεκριμένα το σύστημα καταγραφής του ΕΦΚΑ ενημερώνεται σε ετήσια βάση (έχει να ενημερωθεί από τον περασμένο Οκτώβριο). Έτσι ενώ οι συμπατριώτες μας κτηνοτρόφοι εξυπηρετούν κανονικά τις υποχρεώσεις τους εμφανίζονται να έχουν οφειλές με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εισπράξουν τις επιδοτήσεις που δικαιούνται από την τράπεζα.

Λύση στο πρόβλημα μπορεί να δοθεί με την έκδοση ειδικού εντύπου («Υπόμνημα 3») το οποίο θα βεβαιώνει ότι δεν έχουν οφειλές και με την προσκόμισή του θα είναι δυνατή η εκταμίευση των επιδοτήσεων.

Παρακαλώ θερμά για το ενδιαφέρον σας κ. Υπουργέ, ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα που  αντιμετωπίζουν δεκάδες συμπατριώτες μας κτηνοτρόφοι σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.