Επιτέλους Ξύπνησαν οι Γάλλοι για τη σωτηρία της Ευρώπης. Γράφει ο Λευτέρης Πυκνής

Επιτέλους ΞΎΠΝΗΣΑΝ οι Γάλλοι για την σωτηρία της Ευρώπης! Με 58% μεγάλη Νίκη ΜΑΚΡΌΝ!!!


Η Δημοκρατία νίκησε και Επιτέλους θα δούμε ότι η Ευρώπη θα αλλάξει νοοτροπία και θα ξεφύγει από την Γερμανική επικυριαρχία και το οικονομικό στρίμωγμα των λαών!

Οι Γάλλοι ψήφισαν με την λογική και το μυαλό!

Βλέπουν πάντοτε το συμφέρον της χώρας τους χωρίς τον φανατισμό των Ελλήνων!

Η Ευρώπη βρήκε τον Νέο Ηγέτη της τον Εμμανουήλ Μακρόν που αποτελεί Ελπίδα!

Η πρωτοβουλία του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκουν εύφορο έδαφος με την βοήθεια του εκ νέου προέδρου της Γαλλίας Εμμανουήλ Μακρόν για την αμυντική θωράκιση της Ευρώπης και την οικονομική δυνατότητα να αλλάξει ριζικά ο ρυθμός ανάπτυξης σε όλη την Ευρώπη και κυρίως για τις χώρες του νότου!

Ο Πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης από τους πρώτους ηγέτες ευχήθηκε στον Γάλλο Πρόεδρο Εμμανουήλ Μακρόν για την μεγάλη νέα του νίκη!!!

Εύχομαι να επικρατήσει ΕΙΡΉΝΗ και Αισιοδοξία και με σύμπνοια να γίνει η Ευρώπη Επιτέλους ανεξάρτητη δύναμη σε όλους τους τομείς!!

ΕΛΛΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και Σταθερότητα!!!

Οι Κασσάνδρες της αριστερίλας και πάλι χύνουν χολή και διχόνοια μαζί με τα ακροδεξιόστροφα κόμματα που υποστηρίζουν τον εγκληματία πολέμου Δικτάτορα εισβολέα ΠΟΥΤΙΝ!

ΧΡΙΣΤΌΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!

Χίος 24 Απριλίου 2022

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

 

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.