Εργασίες διαγραμμίσεων στις οδούς Μιχάλων, Ιωάννη Πατέρα & Παρθενίου

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Κατασκευή προσβάσεων πεζών», θα εκτελέσει εργασίες διαγραμμίσεων στην οδό Μιχάλων, Ιωάννη Πατέρα και Παρθενίου.  Για την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών κατασκευής αυτών των διαγραμμίσεων, θα πραγματοποιηθεί ΣΤΕΝΩΣΗ ΛΩΡΙΔΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ και ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ των οχημάτων στην οδό Μιχάλων από την συμβολή της με την οδό Χρήστου Μάντικα έως την συμβολή της με την οδό Μουσείου. Στην οδό Πατέρα Διαμαντή Ιωάννη από την συμβολή της με την οδό Συνταγματάρχη Καναβουτσή έως την συμβολή της με την πάροδο Ιωάννη Πατέρα. Στην οδό Παρθενίου από την συμβολή της με την οδό Γλύπτη έως την συμβολή της με την οδό Δαμιανού Ζανάρα την Παρασκευή στις 19/06/2020 από τις 7:00 εως τις 15:00.
Επισημαίνεται λοιπόν ότι τα οχήματα και μηχανάκια, θα πρέπει να κυκλοφορούν σύμφωνα με τις υποδείξεις και τις σημάνσεις επί τόπου για όλη τη διάρκεια διενέργειας των εργασιών, για να μπορέσει να διεξαχθεί ομαλά η κατασκευή του έργου.
Παρακαλούνται οι πεζοί και κυρίως οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού που απασχολείται στο έργο και τις προσωρινές πινακίδες εργοταξιακής σήμανσης, καθώς και τις προσωρινές σημάνσεις κυκλοφοριακής ρύθμισης και να μειώσουν την ταχύτητά τους.
Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που πιθανόν να δημιουργηθούν κατά την εκτέλεση του έργου, σας γνωρίζουμε ότι θα καταβληθούν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες για την ομαλή διέλευση των πεζών και των οχημάτων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.