Εργασίες κατασκευής διάβασης στην οδό Ιωάννη Πατέρα έξω από το 1ο & 6ο Δημοτικό σχολείο

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Κατασκευή προσβάσεων πεζών», έχει εκτελέσει διαπλατύνσεις πεζοδρομίων και θα κατασκευάσει και μια υπερυψωμένη διάβαση στην οδό Ιωάννη Πατέρα στο ύψος των 1ου και 6ου Δημοτικών σχολείων.
Για την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών κατασκευής αυτής της διάβασης, θα πραγματοποιηθεί ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ των οχημάτων στην οδό Πατέρα Διαμαντή Ιωάννη από την συμβολή της με την οδό Συνταγματάρχη Καναβουτσή έως την συμβολή της με την πάροδο Ιωάννη Πατέρα από την Ν. Τρίτη στις 21/04/2020 έως και την Ν. Πέμπτη στις 23/04/2020.
Επισημαίνεται ότι η διευθέτηση της κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνεται μέσω της οδού Συνταγματάρχη Καναβουτσή. Παρακαλούνται οι οδηγοί που θέλουν να καταλήξουν στην οδό Κονδύλη να μην διέρχονται μέσω της οδού Πατέρα Διαμαντή Ιωάννη, διότι τμήμα αυτής θα παραμείνει κλειστό στην παραπάνω ημερομηνία.
Παρακαλούνται οι πεζοί και οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού που απασχολείται στο έργο και τις προσωρινές πινακίδες εργοταξιακής σήμανσης, καθώς και τις προσωρινές σημάνσεις κυκλοφοριακής ρύθμισης.
Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που πιθανόν να δημιουργηθούν κατά την εκτέλεση του έργου, σας γνωρίζουμε ότι θα καταβληθούν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες για την ομαλή διέλευση των πεζών και των οχημάτων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.