Εργατικό Κέντρο: Άμεση και επιτακτική ανάγκη η κάλυψη των ελλείψεων του Κέντρου Υγείας Χίου

Το Εργατικό Κέντρο Χίου με επιστολή του προς τους αρμόδιους, υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια, βουλευτές Χίου και διοικητή του ΕΦΚΑ, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για άμεση και επιτακτική ανάγκη κάλυψης των ελλείψεων του Κέντρου Υγείας Χίου. Στην επιστολή του αναφέρονται τα εξής:
«Σας αποστέλλουμε αντίγραφο της επιστολής υπ’ αριθμόν 1092/11-7-2019 που λάβαμε από το Κέντρο Υγείας Χίου σχετικά με τις ελλείψεις προσωπικού. Υπάρχει άμεση και επιτακτική ανάγκη κάλυψης των ελλείψεων προκειμένου να λειτουργεί ορθά και ομαλά το Κέντρο Υγείας Χίου προς εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.

Είμαστε σε τακτική επικοινωνία με την συγκεκριμένη υπηρεσία καθώς εισπράττουμε τις ανησυχίες των υπευθύνων για την συνεχή μείωση προσωπικού και συνεπώς την υποβάθμισή της καθώς και τους προβληματισμούς και δυσκολίες των ασφαλισμένων και ασθενών που αδυνατούν να εξυπηρετηθούν.

Παρακαλούμε όπως εξετάσετε άμεσα το ζήτημα για την πλήρη στελέχωση όλων των ειδικοτήτων για την παροχή της βέλτιστης και ταχύτατης εξυπηρέτησης των ασθενών και των ασφαλισμένων.

Αναμένουμε τις ενέργειές σας και παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις», αναφέρει στην επιστολή του.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.