Ερώτηση Μηταράκη για την Σχολή Σωστικών και Πυροσβεστικών Μέσων στις Οινούσσες

Ερώτηση προς την Υπουργό Εσωτερικών και τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κατέθεσε ο Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης σχετικά με το αναλυτικό χρονοδιάγραμμα, τα επιμέρους βήματα, τον εκτιμώμενος προϋπολογισμός και τις πηγές χρηματοδότησης για την υλοποίηση του συνολικού έργου για τη δημιουργία Σχολής Σωστικών και Πυροσβεστικών Μέσων στις Οινούσσες.

Όπως επισημαίνει και στην ερώτησή του ο κ. Μηταράκης, «Αποτελεί μεγάλη ευκαιρία ανάπτυξης για το ακριτικό νησί των Οινουσσών η δημιουργία Σχολής Σωστικών και Πυροσβεστικών Μέσων. Ήδη το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής έχει ολοκληρώσει τις προδιαγραφές και τις επιλογές για τον απαιτούμενο εξοπλισμό. Όμως εκκρεμεί ακόμη πλήθος βημάτων, όπως ο αναλυτικός προϋπολογισμός, η εξεύρεση της χρηματοδότησης (πιθανώς) από το ΠΕΠ Βορείου Αιγαίου, η διενέργεια των απαιτούμενων διαγωνισμών, η στελέχωση της Σχολής κλπ»

Αναφορικά με το έργο, ο κ. Μηταράκης ρωτάει τα εξής:

1. Ποιο είναι το αναλυτικό χρονοδιάγραμμα με αναφορά στα επιμέρους βήματα για τη σύσταση και τη δημιουργία της Σχολής;
2. Ποιος είναι ο εκτιμώμενος προϋπολογισμός και οι πηγές χρηματοδότησης για την υλοποίηση του συνολικού έργου ανά φάση (κατασκευή, εξοπλισμός, λοιπά);

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.