ΕΣΝΕ: 49ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο στη Χίο

 

 

Με ιδιαίτερη χαρά, η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος σας προσκαλούν να συμμετέχετε ενεργά στο 49ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί υβριδικά (δια ζώσης & διαδικτυακά) από 18-21 Μαΐου του 2022 στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο της Χίου.

 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ :

Η Χίος είναι το νησί που το ιστορικό παρελθόν συναντά το παρόν, βρίσκοντας ίχνη όλων των εποχών. Αν και η Χίος υπέφερε πολύ μέσα στους αιώνες, σήμερα είναι ένα πολύ εύρωστο οικονομικά νησί με υψηλό βιοτικό επίπεδο και πλούσια κουλτούρα.

Ο ΕΣΝΕ συμμετέχοντας διαρκώς και δυναμικά σε όλα τα δρώμενα του υγειονομικού τομέα στη χώρα μας αλλά και διεθνώς προσκαλεί όλους τους νοσηλευτές, κλινικούς, εκπαιδευτικούς, ερευνητές να μοιραστούν εμπειρίες, γνώσεις, απόψεις, προβληματισμούς και ανησυχίες.

Η Οργανωτική και Επιστημονική Επιτροπή φιλοδοξούν να προσφέρουν ένα υψηλού επιπέδου επιστημονικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει Διαλέξεις, Στρογγυλά Τραπέζια, Κλινικά Φροντιστήρια, Ελεύθερες και Αναρτημένες Ανακοινώσεις και Forum επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων και φοιτητών. Επιπρόσθετα η συμμετοχή προσκεκλημένων διακεκριμένων ομιλητών εγγυώνται μία υψηλού επιπέδου επιστημονική εκδήλωση.

Παρότι η πανδημία του Covid-19 συνεχίζει να είναι εδώ και να επηρεάζει όλες μας τις δραστηριότητες, θεωρήσαμε σκόπιμο, ακόμα και μέσα στην παρούσα συγκυρία, να διατηρήσουμε ζωντανό το θέμα της ενημέρωσης για τις σημαντικές εξελίξεις που έχουν επιτελεσθεί τα τελευταία χρόνια στη Νοσηλευτική Επιστήμη και Πρακτική.

Πιστεύοντας ότι τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την προσωπική επαφή, βλέπουμε με αισιοδοξία την διοργάνωση του 49ου Συνεδρίου μας και ανυπομονούμε να βρεθούμε μαζί από κοντά. Ωστόσο, πέραν της δυνατότητας παρακολούθησης με φυσική παρουσία, εφαρμόζοντας  πάντα πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα και της διαδικτυακής παρακολούθησης με ζωντανή μετάδοση, αξιοποιώντας τα σύγχρονα διαδικτυακά μέσα.

Σας περιμένουμε όλους για ακόμα μία χρονιά!

Με εγκάρδιους συναδελφικούς χαιρετισμούς

Οι  Πρόεδροι του 49ου Πανελληνίου Νοσηλευτικού Συνεδρίου

Ελένη Κυρίτση-Κουκουλάρη, Πρόεδρος ΕΣΝΕ

Σοφία Ζυγά, Α΄ Αντιπρόεδρος ΕΣΝΕ

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.