Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης με Μόκκα και Γκίλλα

 

 

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Εφήβων ταξιδεύει για την πρωτεύουσα της Γεωργίας την Τυφλίδα, για να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στις 11-18 Αυγούστου.

Την σύνθεση της Εθνικής Εφήβων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανακοίνωσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Κραβαρίτης.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2018 συμμετέχει στον Β’ Όμιλο με αντιπάλους το Μαυροβούνιο, τη διοργανώτρια Γεωργία και τη Ρουμανία.

Οι αγώνες θα λάβουν χώρα από 11-18 Αυγούστου με την ελληνική ομάδα να παρουσιάζεται με ελπίδες για ακόμα μία διάκριση.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρεάδης, Κουτρουλάκης, Χαλυβόπουλος Αρ., Νικόλαος Γκίλλας, Τσαταλιός, Κεχαλάρης, Κατσαγούνος, Μαθιόπουλος, Κωνσταντίνος Μόκκας, Κουγιούνης, Βλάσσης, Ζουρίδης και Σγουρίδης.

Την ομάδα θα συνοδεύουν, εκτός από τον Δημήτρη Κραβαρίτη, ο συνεργάτης του Νίκος Βενετόπουλος, ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος και ο έφορος και μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ Δημήτρης Γρυπάρης, ως αρχηγός της αποστολής.

Οι άλλοι τρεις Όμιλοι: Α΄Όμιλος: Ρωσία, Ιταλία, Τουρκία, Μάλτα. Γ’ Όμιλος: Ουγγαρία, Σερβία, Σλοβακία, Ολλανδία. Δ’ Όμιλος: Ισπανία, Κροατία, Γερμανία, Γαλλία.

Το πρόγραμμα της Εθνικής μας στον Β΄Όμιλο (ώρες Ελλάδας):

Κυριακή 11 Αυγούστου: 10.30 ΕΛΛΑΔΑ – Μαυροβούνιο.

Δευτέρα 12 Αυγούστου: 10.30 Ρουμανία – ΕΛΛΑΔΑ.

Τρίτη 13 Αυγούστου: 18.00 Γεωργία – ΕΛΛΑΔΑ.

Οι 1οι κάθε Ομίλου περνούν απευθείας στα προημιτελικά. Οι 2οι και οι 3οι δίνουν αγώνες χιαστί για πρόκριση στην οκτάδα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.