Ευτυχώς υπάρχουν γυναίκες με μεγάλα ΦΡΎΔΙΑ! Μαρίνα Οβσιανίκοβα Ρωσίδα Δημοσιογράφος!

Ευτυχώς υπάρχουν γυναίκες με μεγάλα ΦΡΎΔΙΑ και με σθένος αντιστέκονται στόν Τσάρο και Δικτάτορα τον δολοφόνο Σχιζοφρενή ΠΟΥΤΙΝ πού σπείρει τον όλεθρο και την Καταχνιά και προκαλεί την γενοκτονία του Ουκρανικού λαού.
Τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας έχουν απήχηση σε όλη την υφήλιο και παρασύρουν στην οικονομική κρίση και Εξαθλίωση όλων των κοινωνιών, οικογενειών μέσου και χαμηλού εισοδήματος και τους φθάνουν στα όρια της φτώχειας της ανέχειας και της δυστυχίας.
Δεν είναι μόνο τα εκατομμύρια των προσφύγων γυναίκες και παιδιά γέροντες και γριούλες της Ουκρανίας πού τους έχει διαλύσει και πλήρως καταστρέψει την ζωή τους, αλλά ακόμη και τους ίδιους πολίτες της Ρωσίας πού και αυτοί κατά χιλιάδες εγκαταλείπουν την Ρωσία για να σωθούν από την φυλάκιση και τον αποκεφαλισμό της ίδιας της ζωής τους!
Βλέπουμε τον Σχιζοφρενή ΠΟΥΤΙΝ να στέλνει στην Σιβηρία για θερινές διακοπές όλους τους αποτυχημένους κατά τον ίδιο Στρατηγούς και κατασκόπους των μυστικών του υπηρεσιών για την πανωλεθρία πού έχουν υποστεί στο πεδίο της μάχης οι Ρώσοι από τους ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ στρατιώτες και τους άντρες πολίτες που υπερασπίζονται την πατρίδα τους παλληκαρίσια και με σθένος!
Ευτυχώς με καθυστέρηση αρκετών ημερών βλέπουμε τον ξεσηκωμό του Ρωσικού λαού στις μεγάλες πόλεις και πλατείες για τον άδικο πόλεμο εναντίον των αδελφών τους λαού της Ουκρανίας, με αποτέλεσμα χιλιάδες να συλλαμβάνονται και να φυλακίζονται και τα κρατικά ΜΜΕ της Μόσχας να παραπλανούν την διεθνή κοινή γνώμη για την κατάντια του πολέμου και την αντίσταση του λαού της Ρωσίας
Ένα μεγάλο Μπράβο στην δημοσιογράφο Μαρίνα Οβσιανίκοβα πού τόλμησε με θάρρος και σήκωσε το πανό σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή την ώρα του δελτίου ειδήσεων που γράφει επάνω για τα ψέματα που εκπέμπει η Ρωσική Τηλεόραση και να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία!
Φυσικά άμεσα συνελήφθη, αλλά ευτυχώς βρέθηκε δικηγόρος με φρύδια και την άφησαν ελεύθερη με πρόστιμο 250 Ευρώ.
Επίσης υποκλίνομαι στον Γάλλο πρόεδρο Εμμανουήλ Μακρόν για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση του στην Μαρίνα Οβσιανίκοβα δίδοντας της πολιτικό άσυλο στην Γαλλική Πρεσβεία και εν συνεχεία στην Γαλλία.
Και όπως φαίνεται καθαρά γίνεται μπροστάρης της Ευρώπης με το να συσπειρωθούν όλα τα μέλη κράτη της Ευρωπαϊκής ένωσης.
Όσο για τους Έλληνες καλλιτέχνες και όλους αυτούς που προβλέπονται ως Σκεπτόμενοι και Πνευματικοί ταγοί καθώς καί τα κόμματα της ακροαριστερόστροφης και ακροδεξιόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας έχω να πω να πάνε να πνιγούν!
Καλημέρα Φιλαράκια και απανταχού γης Ελληνίδες και Έλληνες και ίσως έρθει σύντομα η Ειρήνη στην υφήλιο!
Χίος 16 Μαρτίου 2022
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης
Λευτέρης Πυκνής και 1 ακόμη

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.