Ευχές από τη Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Χίου για τη νέα σχολική χρονιά

Η  Ν.Ε  ΣΥΡΙΖΑ Χίου  εύχεται καλή και δημιουργική σχολική  χρονιά σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες και σε όλη την  εκπαιδευτική  κοινότητα.

Ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ και της Κυβέρνησης  για να ανοίξουν τα σχολεία στην ώρα τους κανονικά επιτεύχθηκε,  χάρη στον άρτιο προγραμματισμό και συντονισμό όλων των αρμοδίων υπηρεσιών και την πολιτική βούληση.

Σε ετοιμότητα θα είναι τα σχολεία της χώρας αύριο, Τρίτη, για να υποδεχθούν τους μαθητές τους .Έχουμε  την  μεγαλύτερη από κάθε άλλη  χρονιά αύξηση του αριθμού των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που προσλαμβάνονται πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ,19.480  νηπιαγωγοί, δάσκαλοι, καθηγητές . Από αυτούς, 12.392 είναι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (δάσκαλοι, νηπιαγωγοί και εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων) και 3.988 Δευτεροβάθμιας. Επιπλέον, 3.100 αναπληρωτές Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) προσελήφθησαν στην Ειδική Εκπαίδευση.

Η υποχρέωση της Πολιτείας υλοποιείται στο ακέραιο, τα σχολεία φέτος θα ανοίξουν χωρίς ελλείψεις σε βιβλία και εκπαιδευτικούς και αποδεικνύεται ότι με την βούληση  του ΣΥΡΙΖΑ και της Κυβέρνησης μπαίνουμε σε μια κανονικότητα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.