Ευχές του Δημάρχου Χίου για τη Νέα Σχολική Χρονιά

Με ελπίδα και αισιοδοξία ξεκινάει η φετινή σχολική χρονιά τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, καθώς  οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί  επιστέφουν στις αίθουσες διδασκαλίας έπειτα από μία δύσκολη χρονιά υγειονομικής κρίσης που δεν επέτρεπε την δια ζώσης εκπαίδευση.

Ο Δήμαρχος Χίου, κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, εύχεται από καρδιάς καλή σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη, έμπνευση και δημιουργικότητα σε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, επισημαίνοντας ότι με την σύμπραξη όλων των εμπλεκόμενων φορέων και την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων η λειτουργία των σχολείων θα είναι εύρυθμη.

Από την πλευρά της, η Δημοτική Αρχή έχει φροντίσει για τη δημιουργία ενός ασφαλούς και φιλικού σχολικού περιβάλλοντος μέσα από απολυμάνσεις, καθαρισμούς και συνεχείς εργασίες επισκευής και συντήρησης  όλων των σχολικών μονάδων του νησιού μας κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, ενώ θα συνεχίσει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια  και τη φετινή χρονιά για τη στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Πάμε δυνατά στο αύριο και στο μέλλον με τη λαμπρή μας ελπίδα, τα παιδιά μας!

Στο πλαίσιο αυτό, σας ενημερώνουμε ότι η Δημοτική Αρχή θα τιμήσει την έναρξη της σχολικής χρονιάς με την παρουσία της στον Αγιασμό των παρακάτω σχολικών μονάδων του νησιού μας:

Σχολεία Βολισσού: Δήμαρχος Χίου, κ. Σταμάτης Κάρμαντζης

1ο και 6ο Δημοτικό Σχολείο και Ειδικό Σχολείο: Αντιδήμαρχος, κ. Γιώργος Πατεριμός

Σχολεία Βολισσού: Αντιδήμαρχος, κ. Γιάννης Μανδάλας

Ε.Ε.Ε.Κ: Γενικός Γραμματέας Δήμου Χίου, κ. Αντώνης Ζερβάκης

1ο και 3ο Λύκειο: Αντιδήμαρχος, κ. Γιώργος Μπελέγρης

Σχολείο Πυργί: Αντιδήμαρχος, κ. Ανδρέας Βεργίτσης

 Γυμνάσιο και Λύκειο Καλαμωτής: Αντιδήμαρχος, κ. Γιάννης Ξενάκης

11ο Δημοτικό Σχολείο: Αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Κωνσταντίνος Βεργίνας

Γυμνάσιο και Λύκειο Βροντάδου: Αντιδήμαρχος, κ. Ισίδωρος Ντομάτας

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.