Ευχαριστήρια επιστολή Νέου Προέδρου Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης

 

Ευχαριστήρια επιστολή στον Δήμαρχο Χίου απέστειλε ο νέος Πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης Χίου Λεωνίδας Κωστάλας.

Σε αυτήν αναφέρει:

«Αγαπητέ Δήμαρχε κ. Στάματη Κάρματζη,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδίας για την επιλογή μου και την εμπιστοσύνη με την οποία με τιμήσατε αναθέτοντας μου έναν τομέα του Δήμου Χίου υψηλών καθηκόντων σε έργο και ευθύνη. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του ΔΣ που με υποστήριξαν θετικά με την ψήφο τους.

Η ανάληψη της τιμητικής θέσης του Προέδρου της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, περιποιεί ιδιαίτερη τιμή για μένα αλλά συνάμα με γεμίζει με πρόκληση, ευθύνη και με διάθεση για περαιτέρω προσφορά στον χώρο την εκπαίδευσης τον οποίο υπηρετώ επί 19 συναπτά έτη. Προερχόμενος από την Β/Θμια εκπαίδευση αλλά και από την θέση του Διευθυντή του Δ.ΙΕΚ Χίου, στο οποίο διετέλεσα επί 8 έτη, γνωρίζω ότι τα σχολεία μας έχουν ανάγκη από ουσιαστική υποστήριξη σε όλους τους τομείς, ώστε να προσφέρουμε σε όλους τους μαθητές και μαθήτριές μας ίσες ευκαιρίες μάθησης και ένα καλύτερο περιβάλλον. Για τα παιδιά αυτά, δεσμεύομαι με την υπόσχεση να εργαστώ σκληρά στο πλαίσιο της γενικότερης δημοτικής προσπάθειας με γνώμονα την πρωτοπορία της ανάπτυξης και της διαρκούς βελτίωσης της ποιότητας ζωής τους.

Μέσα από αυτή την επιστολή, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προκάτοχό μου κ. Κων/νο-Βίκτωρ Χατζησταμάτη, ο οποίος με ιδιαίτερο ζήλο και αξιοσημείωτο έργο επιτέλεσε το καθήκον του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αφήνει μια άξια παρακαταθήκη που καλούμαι να συνεχίσω. Αγαπητέ κ. Χατζησταμάτη, σας εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον και σύντομα οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά.

Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω στον κ. Αλέκο Αντωνίου ο οποίος παραμένει στον ρόλο του Αντιπροέδρου της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον χώρο και επιτελεί σπουδαίο έργο με αμείωτο ζήλο και μεγάλη επιτυχία. Με τον κ. Αντωνίου θα έχουμε μια γόνιμη συνεργασία καθώς υπηρετεί από ανάλογες θέσεις τον χώρο της εκπαίδευσης επί πολλά έτη, κατέχει το αντικείμενο και είναι τιμή και χαρά μου η συνεργασία μας. Στόχος μας είναι η αναβάθμιση της εκπαίδευσης και των παρεχόμενων υπηρεσιών για τις Σχολικές μονάδες του Δήμου μας.

Από την νέα αυτή θέση, ως Πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ, ευρισκόμενος πάντα στην διάθεσή σας προς όφελος των νέων του νησιού μας, με άμεση ανταπόκριση των αιτημάτων. Καθίσταμαι πάντα άμεσος να ακούσω και να αναλάβω πρωτοβουλίες ώστε να συνεχίσουμε την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μας μονάδων και να ολοκληρώσουμε το έργο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εύχομαι να ανταποκριθώ τις προσδοκίες της εκπαιδευτικής κοινότητας  και ζητώ από όλους σας αγαπητά μέλη των Σχολικών Επιτροπών και Διευθυντές/τριες των Σχολικών μας μονάδων, με συναίσθηση της ατομικής και συλλογικής ευθύνης, με συνέπεια και με βασικό γνώμονα την προσφορά να εργαστούμε συλλογικά για την επίλυση των δύσκολων θεμάτων που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και για ένα καλύτερο αύριο.

Καλή δύναμη σε όλους και υγεία ώστε μέσα από μια εποικοδομητική συνεργασία να συνεχίσουμε επάξια το έργο μας

Συνεχίζουμε δυνατά!», καταλήγει ο νέος πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.