Ευχαριστήριο Συλλόγου Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Χίου

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Χίου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του, προς τον Δήμο Χίου, τον Δήμαρχό μας κ. Σταμάτη Κάρμαντζη και τον Αντιδήμαρχο κ. Ξυλά Νικόλαο, για την προμήθεια του βιβλίου «Βυθός Ώρα Μηδέν», της εκπαιδευτικού και συγγραφέας κ. Δέσποινας Κασάπα, που πραγματεύεται το επίκαιρο ζήτημα του σχολικού εκφοβισμού.

Το υπόψη βιβλίο είναι εξαιρετικό και σημαντικό βοήθημα στην καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού, που αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα στην σημερινή μας εποχή. Το βιβλίο προωθήθηκε από το Πολιτιστικό Τομέα της Τοπικής Κοινότητας Καρδαμύλων με πρωτοβουλία της κ. Δώρας Σαββοπούλου και μέρος των κερδών δίδεται υπό μορφή δωρεάς στο Σύλλογο Αυτισμού Χίου.

Ο Σύλλογος Αυτισμού Χίου εκπροσωπεί τα αυτιστικά άτομα στη νήσο Χίο και έχει σκοπό τη βελτίωση της ζωής και της εκπαίδευσής τους. Ο αγώνας μας είναι αδιάκοπος και δύσκολος. Οι δωρεές όπως αυτή λειτουργούν καταλυτικά, όχι μόνο για την οικονομική ενδυνάμωση του Συλλόγου μας, αλλά κυρίως ηθικά, αφού μας δίνουν το κουράγιο να προχωρήσουμε και να εντείνουμε τις προσπάθειες μας υπέρ των ατόμων με αυτισμό στο νησί μας τη Χίο.

 

Χίος, 12 Φεβ 2023

Το

Διοικητικό Συμβούλιο

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.