Ευχαριστήριο του Δημάρχου Χίου προς τους χειριστές των μηχανημάτων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Καθαριότητας του Δήμου

Θερμές είναι οι ευχαριστίες του Δημάρχου Χίου, κ. Σταμάτη Κάρμαντζη προς τους χειριστές των μηχανημάτων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Καθαριότητας του Δήμου, οι οποίοι αθόρυβα και αποτελεσματικά, όποτε τους ζητηθεί, δίνουν δυναμικά το παρών, ανταποκρινόμενοι με φιλοτιμία και ζήλο σε οποιαδήποτε έκτακτη συγκυρία προκύψει.

 

Ειδικότερα, τις προηγούμενες ημέρες εργάστηκαν έως και 14 ώρες ημερησίως κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες με το ύψους του χιονιού να κυμαίνεται από 50 έως 80 εκατοστά, με γνώμονα την ικανοποίηση των αιτημάτων της Πολιτικής Προστασίας  στον τομέα ευθύνης που αναλογεί στο Δήμο. Επιπρόσθετα, προσέφεραν υπηρεσίες και ικανοποίησαν κάθε αίτημα ανεξάρτητα από το εάν περιλαμβανόταν στις δικές τους υποχρεώσεις και καθήκοντα. Ενδεικτικά, να αναφερθεί ότι συνέδραμαν στην διάνοιξη του δρόμου, προκειμένου να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στις περιοχές που είχαν πληγεί από την κακοκαιρία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.