Ευχαριστίες από τον Παγχιακό Σύλλογο Α.μεΑ. για το Παραδοσιακό Χιώτικο πανηγύρι

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Αυγούστου στο Παντουκιός το Παραδοσιακό Χιώτικο Πανηγύρι από τον Παγχιακό Σύλλογο Α.μεΑ., όπου μέλη και φίλοι του Σωματείου παρευρέθηκαν και πιστοί στο ετήσιο ραντεβού μας διασκέδασαν στους ρυθμούς της παραδοσιακής μουσικής, με την ορχήστρα των αδελφών Πούπαλου. Το χορό άνοιξαν τα παιδιά του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ ΙΩΝΕΣ και το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τις πρωινές ώρες.

Ο Π.Σ.Α.μεΑ. ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση και ιδιαίτερα τους χορηγούς μας, που στήριξαν την προσπάθεια προσφέροντας προϊόντα. Πιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε τις ποτοποιίες ΑΠΑΛΛΑΡΙΝΑ, ΨΥΧΗ, ΣΤΟΥΠΑΚΗ και ΚΑΚΙΤΣΗ, που κέρασαν το ούζο, συστατικό απαραίτητο για το αυθεντικό νησιώτικο γλέντι μας.
«Ευχαριστούμε επίσης τους δωροθέτες της λαχειοφόρου και συγκεκριμένα το Σούπερ Μάρκετ ΧΑΡΑ, το κατάστημα ΒΙΤΤΑΚΗΣ και το HONDOS CENTER, που έδωσαν δωροεπιταγές, το ταξιδιωτικό γραφείο WANDERLAST της Κατερίνας Χέλιου και το SUNRISE TOURS, που προσέφεραν ταξίδια στον Τσεσμέ και τη Σμύρνη, το κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών SOFTNET του Άρη Παφίτη και Κώστα Κουκέα, οι οποίοι προσέφεραν ένα tablet και 2 σέρβις υπολογιστών και βέβαια ευχαριστούμε πολύ τον κ. Σταύρο Αϊβαλιώτη που δώρισε για τον Π.Σ.Α.μεΑ. ένα υπέροχο χειροποίητο φωτιστικό, φτιαγμένο με βότσαλα της θάλασσας και πολύ μεράκι!
Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και συνολικά τη χιώτικη κοινωνία, τους συμπολίτες μας, που εις πείσμα των καιρών, πάντα στηρίζουν και ενισχύουν όσο μπορούν τις δράσεις του Σωματείου για τα Άτομα με Αναπηρία.
Ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαίρι! Και του χρόνου με υγεία!» αναφέρει ο Παγχιακός Σύλλογος Α.μεΑ. στην ανακοίνωσή του.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.