Ευχαριστίες της Χορωδίας Χίου προς τη Δημοτική Αρχή

 

Η Χορωδία Χίου με την ευκαιρία της ανανέωσης παραχώρησης από τον Δήμο Χίου του χώρου όπου στεγάζεται, θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες της στην Παρούσα Δημοτική Αρχή, καθώς και σε όλες τις προηγούμενες που από το 1982 (έτος ιδρύσεώς της) μέχρι σήμερα υποστήριξαν και υποστηρίζουν τον έργο της.

Η Χορωδία Χίου που στα 39 χρόνια λειτουργίας της έχει εκπροσωπήσει το νησί μας σε χορωδιακές διοργανώσεις τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας, ανανεώνει συνεχώς τόσο το ανθρώπινο δυναμικό όσο και το μουσικό της ρεπερτόριο, εξασφαλίζοντας έτσι την συνεχή παρουσία της στο νησί με απαιτητικά μουσικά έργα και με συνεργασίες υψηλοτάτου επιπέδου συνθετών και μουσικών. Έτσι είναι σε θέση να διαβεβαιώσει τους συμπολίτες μας ότι, θα συνεχίσει να εργάζεται με την ίδια θέρμη και προσήλωση στην υπηρεσία της μουσικής παιδείας του νησιού μας και να έχει ανοιχτή πάντα την πρόσκληση σε κάθε συμπολίτη μας που αγαπά και θέλει να ασχοληθεί με τη μουσική.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.