ΕΥΧΕΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΠΟΥΓΔΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

 

Αγαπητές και αγαπητοί μου συμπατριώτες στη Χίο, τα Ψαρά τις Οινούσσες και απανταχού γης, ναυτιλομένοι, διοικούντες  και υπηρετούντες  στις Ένοπλες Δυνάμεις μας και τα Σώματα Ασφαλείας, σε λίγο ανατέλλει ένα νέο έτος.  Και είναι ο καταλληλότερος χρόνος όχι μόνο για απολογισμό, αλλά για ευχές, προσδοκίες, ελπίδα και θέσπιση νέων στόχων με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.  Οι προσωπικές μου ευχές για όλες και όλους εσάς δεν είναι τυπικές.  Είναι βγαλμένες από την καρδιά μου και αποτελούν ακόμα μια αφορμή να επικοινωνήσω ουσιαστικά μαζί σας.

Η μεγάλη, πολύπλοκη και συνολική δοκιμασία μας δεν αφήνει περιθώριο παρά να ευχηθούμε και να προσευχηθούμε κατ’ αρχήν η καινούρια χρονιά να χαρίσει απλόχερα υγεία και να μας επιτρέψει να απολαύσουμε ξανά την πολύτιμη κανονικότητά μας, που τόσο έχουμε ανάγκη, ιεραρχώντας εκ νέου τις πραγματικές αξίες της ζωής.

Είθε η ανατολή του 2022 να μας βρει πιο δυνατούς για να πράξουμε κάθε έργο αγαθό, με ευλογία Θεού και να μας γεμίσει με αισιοδοξία ώστε να πορευθούμε σε μια ανοδική πορεία προσωπική, κοινωνική και εθνική.  Η έμφυτη αλληλεγγύη και ανθρωπιά του λαού μας ας είναι και πάλι ο βασικός πυλώνας και κινητήριος δύναμη για να βρεθούμε κοντά στον συνάνθρωπο και για να αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες με ομόνοια, υπευθυνότητα και ανιδιοτέλεια, ως ενιαίο ενεργό σύνολο, αφήνοντας πίσω το παρελθόν και κοιτώντας μόνο μπροστά !

Εύχομαι λοιπόν, το Νέο Έτος να στεφθεί από υγεία, προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική ευτυχία και προκοπή.  Να είναι ελπιδοφόρο, ειρηνικό, ανέφελο και δημιουργικό με νέες ευκαιρίες και επίτευξη σκοπών και στόχων.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟ 2022!

Παντελής Γ. Μπουγδάνος

Περιφερειακός Σύμβουλος Χίου

τ. Αντιπεριφερειάρχης Χίου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.