Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΧΙ. – Τα παιδιά των στρατιωτικών θα έχουν απασχόληση τους καλοκαιρινούς μήνες.

 

Με τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Κοινωνικής Προστασίας Καί Αλληλεγγύης, Πολιτισμού, Αθλητισμού Καί Παιδείας, κ. Ιωάννη Μανάρα, συναντήθηκε στο γραφείο του στην πόλη της Χίου, ο Πρόεδρος της Ένωσής μας, Επχίας (ΠΖ) Κουτσουράδης Νικόλαος.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης, στα πλαίσια της άριστης επικοινωνίας που έχει με την δημοτική αρχή του Δήμου Χίου και το ως άνω ΝΠΔΔ του Δήμου, ζήτησε απ΄ τον κ. Μανάρα να γίνουν δεκτές όλες οι αιτήσεις των στρατιωτικών της Φρουράς Χίου, που αφορούν στη συμμετοχή των τέκνων τους στο Camp που διοργανώνει ο Δήμος Χίου.

Ο κ. Μανάρας αποδέχθηκε αμέσως το αίτημα της Ένωσης και ενημέρωσε ότι το Camp θα διαρκέσει από την 01 Ιουλίου 2021 έως και τη 01 Σεπτεμβρίου 2021, η τιμή συμμετοχής θα είναι στα ογδόντα ένα (81) ευρώ, για κάθε τέκνο, ενώ για δύο (2) τέκνα και πάνω θα υπάρξουν προνομιακές τιμές και οι ώρες που θα μπορούν να αφήνουν τα τέκνα τους θα είναι από τη 07:00 ώρα έως και τη 15:00 ώρα. Ζήτησε δε να ενημερωθεί μέχρι και την 28η Ιουνίου 2021 (στο τηλ. 227080200, εσωτ. 2) για τον αριθμό των τέκνων των στρατιωτικών που επιθυμούν να λάβουν συμμετοχή, ώστε να προγραμματισθεί το προσωπικό που θα απασχοληθεί..

To πρόβλημα των στρατιωτικών κατά τους θερινούς μήνες που κλείνουν τα σχολεία είναι πώς και πού θα απασχολούνται τα τέκνα τους κατά τις ώρες εργασίας τους. Το ΔΣ της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΧΙ. αντικειμενικό σκοπό έχει τη λύση και αυτού του προβλήματος.

                              

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.