Ζήλεψε τον Χαρδαλιά ο Μανδάλας

Τα βήματα του Νίκου Χαρδαλιά του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, φαίνεται να ζήλεψε ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Καμποχώρων, Αμανής, Ηλεκτροφωτισμού και λοιπών υπηρεσιών Παναγιώτης Μανδάλας, ο οποίος ενδεδυμένος με στρατιωτική περιβολή μοίρασε ευχές και δώρα στα στρατιωτικά φυλάκια του νησιού μας. Την επίσκεψή του στα φυλάκια γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook , γράφοντας:

«ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χίου και η ΛΕΦΕΔ επισκέφθηκαν τα φυλάκια του νησιού μας μοιράζοντας ευχές και αναμνηστικά στους άγρυπνους φρουρούς του τόπου μας, δίνοντας ένα σαφές μήνυμα ότι οι Έλληνες ενωμένοι, όπως έχει αποδείξει η ιστορία, ξέρουν να μάχονται και να κερδίζουν. Στρατευμένα νιάτα, εφεδρεία και Εθνοφυλακή, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΣΎΝΟΡΑ ΜΑΣ.»

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.