Ημερίδα στις Οινούσσες με θέμα για “μία Ελλάδα με μέλλον και παιδιά”

Με τη σκέψη και την αγωνία για το δημογραφικό πραγματοποιείται στις Οινούσσες αύριο Σάββατο 18 Ιουνίου στις 8 μ.μ. στην Αίθουσα “Μαρίας Π. Λαιμού” η δεύτερη ενότητα της εκδήλωσης με θέμα <ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ>. Η πρώτη πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία στο πλοίο “Κρητη” εντός του λιμένα Πειραιώς.

Οι Καθηγητές Ιατρικής κ. Δ. Χανιώτης και Φ. Χανιώτης, ο Καθηγητής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου κ.Αρναούτης, η Διοίκηση Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής με τη Σμήναρχο κ. Μιχοπούλου θα τοποθετηθούν με συντομες εισηγήσεις και στοιχεία για το δημογραφικό μας θέμα.

Δημογραφικές επισημάνσεις και διαχρονικές γεννήσεις, η στήριξη ενόπλων δυνάμεων στη δημιουργία οικογένειας, διατροφή-άσκηση και γονιμότητα είναι τα θέματα, που θα παρουσιαστούν.Η εκδήλωση τίθεται υπό την αιγίδα του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρίας, του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εφοδιαστών πλοίων και  του Δήμου Οινουσσών, ο οποίος στηρίζει τη

διοργάνωση.

Την είδηση δημοσιοποίησε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook  ο Δήμαρχος Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.