Ηχηρό μήνυμα από την «Ορμή» στην Τουρκία (Φώτο)

Άσκηση ΟΡΜΗ: Με επιτυχία διεξήχθη, την Τετάρτη 6 Μαρτίου, η εθνική τεχνική άσκηση μικρής κλίμακας «Ορμή», με τη συμμετοχή πυραυλακάτων.

Ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία ότι τα γαλανά νερά του Αιγαίου και η «γαλάζια πατρίδα» είναι ελληνικά, όσο κι αν προσπαθούν να τα επιβουλεύονται, έστειλε το Πολεμικό Ναυτικό με την μικρής κλίμακας άσκηση ΟΡΜΗ.

Καθόλου τυχαίο ότι η άσκηση έγινε προς το τέλος της τουρκικής άσκησης «γαλάζια πατρίδα», η οποία ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα και λήγει αύριο.

Η ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού:

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 06 Μαρτίου 2019, διεξήχθη η εθνική τεχνική άσκηση μικρής κλίμακας «ΟΡΜΗ 2019», με τη συμμετοχή πυραυλακάτων.

Η εν λόγω άσκηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος Επιχειρησιακής Εκπαίδευσης μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού, με σκοπό τη διατήρηση και επαύξηση της επιχειρησιακής και μαχητικής ετοιμότητας και ικανότητας των συμμετεχόντων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.