Η Αγάπη πάντοτε νικά !

Ήταν μια μέρα γιορτινή σαν την σημερινή 27 Οκτωβρίου 1966 !
Πριν ακριβώς από 53 χρόνια. Απόγευμα!
Το Vespaki το κορίτσι μου κι εγώ !
Δεν είναι τυχαία η φωτογραφία της ανατολικής πλευράς του Αγίου Δημητρίου των Τσαγκαράδων και ειδικότερα τα πέτρινα και τσιμεντένια πεζούλια !
Πάνω σ’ αυτά αγναντεύοντας το Αιγαίο από ψηλά αγκαλιασμένοι δώσαμε τον αιώνιο όρκο της παντοτινής αγάπης που κρατάει μέχρι και σήμερα ασχέτως εάν έχουν κλείσει πλέον των εξήμισι χρόνων που ταξίδεψε για το μεγάλο ταξίδι δίχως γυρισμό και πριν ένα χρόνο βρίσκεται στο οστεοφυλάκιο της Μονής του Μυρσινιδίου !
Το τραγούδι λέει Ποτέ δεν σε ξεχνώ !
Οι αναμνήσεις….! χαρές και πίκρες όλες τις ζήσαμε μαζί !
Γίναμε ένα σώμα μια καρδιά μία ψυχή !
Πώς είναι δυνατόν να ξεφύγω από το πεπρωμένο !
Ούτε η τύχη το θέλει και το επιθυμεί !
Όλες οι ημερομηνίες είναι χαραγμένες βαθιά μες στο μυαλό και την Ψυχή μου !
Και να θέλω να ξεχάσω δεν με αφήνουν ! Θυμάμαι να μην ξεχνώ !
Τα έχω όλα γραμμένα και χιλιοειπωμένα !
Αλλά δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην σημερινή μέρα που συντάραξε συθέμελα το είναι μου την ψυχή μου την καρδιά μου την ζωή μου και χαράξαμε καινούργια πορεία ζωής! Μπήκαν τα θεμέλια μιας μακρόχρονης πορείας όσο μας άφησαν οι κατευθυντήριες δυνάμεις που διαφεντεύουν την ανθρώπινη ύπαρξη και ζωή ! Το έχω βάλει όμως πεισματικά ότι θα μείνω όσο περισσότερο γίνεται στην ζωή επειδή πιστεύω ότι οι όποιες δυνάμεις υπάρχουν μου χρωστάνε ακόμη πολλά χρόνια !
Να μην κουράσω όμως περισσότερο τους φίλους και τους ανθρώπους που με πολύ συμπάθεια διαβάζουν τα κείμενα και τις προσωπικές μας ιστορίες του Μεγάλου Έρωτα της δεκαετίας του 1960 …1970 που αφήσαμε κάποια εποχή με τα επαναστατικά κατορθώματα μας !
Εγώ πάντοτε όσο ζω και αναπνέω θα σ’ έχω ζωντανή !
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά !
Αγαπώ όλο τον κόσμο ! Χρόνια Πολλά για την Εθνική μας επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 με τα τραγούδια που αγαπήσαμε της Σοφίας Βέμπο! Παιδιά της Ελλάδος παιδιά !
Χίος 27 Οκτωβρίου 2019
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.