Η Αιγνούσα υποδέχθηκε το “Νήσος Σάμος”

Για μήνες είχαν στερηθεί την απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση με τον Πειραιά οι Αιγνουσιώτες γεγονός που τους είχε στεναχωρήσει πολύ. Έδειξαν όμως υπομονή και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του εξωτερικού κρηπιδώματος στο λιμάνι τους σήμερα τα ξημερώματα υποδέχθηκαν με χαρά το “Νήσος Σάμος ” και καλωσόρισαν δεκάδες συντοπίτες τους που κατέφθασαν από την πρωτεύουσα στις Οινούσσες για να συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή του Αγίου Νικόλα.

Φωτό Βασίλης Βασαλος

 

Ιδιαίτερα χαρούμενος που επιτέλους η ακτοπλοϊκή σύνδεση με το νησί αποκαταστάθηκε εμφανίστηκε με ανάρτηση του στο διαδίκτυο και ο δήμαρχος Οινουσσών, ο οποίος έσπευσε τα ξημερώματα στο λιμάνι για να προϋπαντήσει τους συμπολίτες του που κατέφθασαν από τον Πειραιά για να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον Άγιο Νικόλα.

“Με ανειπωτη χαρά κι ικανοποίηση υποδεχθήκαμε σήμερα το πρωί το Ε/Γ- Ο/Γ ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ προερχόμενο από Πειραιά. Αρκετοί συμπατριώτες μας επέλεξαν το πρώτο δρομολόγιο για να βρεθούν για λίγες ημέρες και για τη γιορτή του αγ. Νικολάου στην Αιγνούσα. Ευχαριστούμε όλους όσοι εργάστηκαν σκληρά κι εντατικά για να φτάσουμε μετά από ενα χρόνο στο σημερινό ξεχωριστό για το νησί μας γεγονός.Ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδο το πλοίο και πάντα ασφαλές το λιμάνι μας για να παρέχει την αδιάλειπτη συγκοινωνιακή μας σύνδεση.”, σημείωσε ο Γιώργος Δανιήλ στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.