“Η αξιοπρέπεια του Χιώτη θα αποβάλλει τους θρασύδειλους”

 

Ο κύριος Μηταράκης για μία ακόμη φορά στη συνέντευξη του επανέλαβε τον εαυτό του και τη μεθοδευμένη προπαγάνδα που προσπαθεί να επιβάλει στην κοινωνία της Χίου  σε όλη τη διάρκεια της βουλευτικής του θητείας.

 

Μας  είπε ο κ. Μηταράκης σχετικά με τα Τέμπη  ότι:  «…αυτό συνέβη στη βάρδιά μας και έχουμε ευθύνη για τη βάρδιά μας» φενερόνωντας  με τον πλέον κυνικό τρόπο ότι η διακυβέρνηση της Χώρας για τους Μητσοτάκη – Μηταράκη δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από μία  «βάρδια με υπερωρίες και επιδόματα».

 

Η  διακυβέρνηση της Χώρας και ο  διαρκής έλεγχος για την ασφάλεια των πολιτών.Η ανάγκη για ένα ολοκληρωμένο  σχέδιο με δομημένες  παρεμβάσεις για την βελτίωση όλων όσων οι άλλοι δεν έκαναν. Η διαρκής  σύγκρουση με τις παθογένειες του κράτους. Η έμπνευση και η διάθεση  συνεργασίας με τους εργαζόμενους. Το  αξιοκρατικό σύστημα  με αδιάβλητες διαδικασίες. Ο ειλικρινής σεβασμός στους πολίτες.Η  ουσιαστική και διαρκής εκπαίδευση. Και τελικά το  όραμα και το ολοκληρωμένο σχέδιο….είναι  για τον  κ. Μηταράκη και την Κυβέρνηση των αρίστων «ΜΙΑ ΒΑΡΔΙΑ» που μαζί με τη βάρδια του σταθμάρχη παίρνει  στο λαιμό της αθώους ανθρώπους.  

 

Ας έρθουμε ομως στα δικά μας.και ας θυμηθούμε ότι  ο κύριος Μηταράκης πριν από 4 χρόνια  είχε δεσμευτεί  ότι στη Χίο θα  ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΤΑΝ μέσα στην τετραετία “τα έργα της γενιάς μας” όπως χαρακτηριστικά αρέσκεται να ονομάζει κάποια από αυτά.

 

Τέσσερα χρόνια μετά και  η  αμείλικτη  τοπική πραγματικότητα είναι, ότι ΚΑΝΕΝΑ μα ΚΑΝΕΝΑ από τα έργα αυτά δεν έχει ολοκληρωθεί και παρόλα αυτά ο κ. Μηταράκης με τεράστιο θράσος μιλάει για επιτυχίες.

 

Και ναι είναι θράσος, να μιλάει σήμερα  για  επιτυχίες στην υγεία, όταν στο  νησί κατά τη διάρκεια της  θητείας του, πέθαναν άνθρωποι γιατί δεν υπήρχε ασθενοφόρο, και γιατί  το ΕΚΑΒ ήταν υποστελεχωμένο. 

 

Είναι θράσος  να μιλάει για επιτυχίες  στο νησί της ναυτοσύνης  όπου οι απόμαχοι της θάλασσας  βιώνουν όλη αυτή την τελευταία περίοδο  την χειρότερη απαξίωση της  ζωής τους.

 

Είναι θράσος να μιλάει για επιτυχίες τη στιγμή που οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες συνεχίζουν παραμένουν στην ίδια αθλια τριτοκοσμική κατάσταση και τα κόστοι στα εισιτήρια  είναι σε  δυσθεώρητα ύψη. 

 

Είναι θράσος να μιλάει για επιτυχίες  και να μη μπορεί να πει κουβέντα για τον ανύπαρκτο, πέρα της μαστίχας, πρωτογενή τομέα και τη μεταποίηση του νησιού. 

 

Είναι  θράσος να μιλάει για επιτυχίες στον τουρισμό,  με μηδέν (0), ναι ΜΗΔΕΝ τσάρτερ στο 5ο σε μέγεθος  νησί της Ελλάδας, σε όλη τη διάρκεια της θητείας του και ταυτόχρονα  να μη μπορεί να δικαιολογήσει που χάθηκαν τα χρήματα που μέχρι τώρα δαπανήθηκαν.    

 

Είναι  θράσος να μη μπορεί να πει ούτε μισή κουβέντα για το πολύ υποσχόμενο “Ειδικό Σχέδιο για την Αμανή”

 

Είναι  θράσος να μιλάει  για επιτυχίες όταν επι 4 χρόνια το λιμάνι των Μεστών παραμένει εγκαταλειμμένο στο έλεος του Θεού

 

Είναι θράσος να μιλάει για επιτυχίες όταν έχει ξεχαστεί εκοφαντικά η  ομογένεια  και η εφοπλιστική κοινότητα έχει διακόψει  κάθε ίχνος επαφής.

 

Είναι θράσος να μιλάει για επιτυχία και χωροταξικό σχεδιασμό  όταν το κτηματολόγιο και οι δασικοί χάρτες συνεχίζουν ανερμάτιστα να ταλαιπωρούν τους πολίτες και να ακυρώνουν κάθε ήπια αναπτυξιακή προσπάθεια.    

 

 Είναι θράσος τελικά να διαθέτει ο κ. Μηταράκης  τόσο πολύ θράσος.

 

Πέρα όμως από όλα αυτά το σημαντικότερο είναι η πολιτική του δειλία σε συνδυασμό με την πολιτική κουτοπονηριά του, που συνεχώς προσπαθεί να διχάσει το νησί και να το  μετατρέψει σε ένα ιδιότυπο φέουδο με κύρια χαρακτηριστικά την αδιαφάνεια, την αναποτελεσματικότητα, την ευνοιοκρατία και τον ρεβανσισμό απέναντι σε όποιον διαφωνεί μαζί του.

 

Αυτός που έδειρε τους Χιώτες και έσυρε οικογενειάρχες στα δικαστήρια.

 

Αυτός που αγνόησε τις ομόφωνες αποφάσεις του Περιφερειακού και του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Αυτός που προσέβαλε και  εναντιώθηκε σε όλους τους φορείς της Χίου.

 

Αυτός που αμφισβητεί και θέλει να ληστέψει την εδώ και 100 χρόνια σχολική περιουσία.  

 

Αυτός που σήμερα ΔΕΙΛΙΑΖΕΙ να πει ότι επιμένει στα σχέδια του.

 

Αυτός που ΦΟΒΑΤΑΙ να ομολογήσει ότι επιδίωξη του ήταν, είναι και θα είναι, η επιβολή της φυλακής και στο νησί μας.

 

Αυτός σήμερα μας εγκαλεί για “τοξικότητα”. 

 

Δυστυχώς για τον κ. Μηταράκη,  η πραγματικότητα είναι ότι η αξιοπρέπεια του Χιώτη και της Χιώτισσας έχει αποδείξει ότι απεχθάνεται και τελικά αποβάλλει  τους θρασύδειλους.

 

Καθαρές Κουβέντες

Χρ, Κριμιζής

Υποψήφιος Βουλευτής Χίου με το ΠΑΣΟΚ

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.