Η απάντηση της ΕΜΧ στις δηλώσεις του Κ. Λίνα σχετικά με τις αποχωρήσεις των εργαζομένων της

Η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου σε απάντηση των δηλώσεων του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Χίου κ. Λίνα, ενημερώνει ότι στα χρόνια της μακρόχρονης πορείας της,  ακολουθεί επακριβώς και τηρεί απόλυτα την Εργατική και Ασφαλιστική νομοθεσία, εξασφαλίζοντας με συνέπεια και αξιοπιστία τις απολαβές, την αξιοπρεπή απασχόληση και ασφάλεια των εργαζομένων της.

Η λήξη της κάθε είδους εργασιακής σχέσης, πραγματοποιείται πάντα με βάση την προβλεπόμενη από το Νόμο διαδικασία χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγονται τα συμφέροντα των απασχολουμένων στον Οργανισμό.

Η μακρόχρονη ιστορία και πορεία της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου αποδεικνύουν τη σοβαρότητα και τη συνέπεια με την οποία λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια καθιστώντάς την έναν  από τους καλύτερα οργανωμένους και περισσότερο θελκτικούς εργασιακούς χώρους στο νησί και σε όλο το Αιγαίο. Ο σχολιασμός θεμάτων που θίγουν το κύρος της και μάλιστα από άτομα που υπηρετούν θεσμικούς ρόλους προϋποθέτει τουλάχιστον ακριβή ενημέρωση.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.