Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ Χίου στο πλευρό του Γιάννη Κουτσοδόντη

Η Ε.Γ. του Ν.Τ. Χίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ υπερασπίζεται τον εργαζόμενο-νοσηλευτή Γ. Κουτσοδόντη που την Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 γίνεται  η εξ αναβολής δίκη για την επίθεση εναντίον του. “Ο συνάδελφος ενώ βρισκόταν σε υπηρεσία κατ’ εντολή του Νοσοκομείου προκειμένου να συμβάλλει στην προστασία των ανθρώπινων ζωών λόγω της πυρκαγιάς δέχθηκε επίθεση από γνωστούς κύκλους που ρίχνουν το δηλητήριο του ρατσισμού και του φασισμού.

     Η συγκεκριμένη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Χίο για τους πρόσφυγες μετανάστες, αναδεικνύει τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που  υπέγραψαν τη συμφωνία της ντροπής με την ΕΕ, εγκλωβίζοντας  χιλιάδες μετανάστες στη χώρα μας και στο νησί μας, στερώντας  τους αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης. Μετατρέπουν τα νησιά μας σε αποθήκες ψυχών και την θάλασσα του Αιγαίου σε ένα απέραντο υγρό νεκροταφείο!

    Η κυβερνητική ανοχή και συνενοχή, που επιδεικνύεται προς τους φασίστες πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα. Όχι άλλα θύματα!!!!

   Καλούμε το χιώτικο λαό, τα μέλη μας σε όλα τα σωματεία και στα Σώματα Ασφαλείας,  να γυρίσουν την πλάτη στο ρατσισμό ,στο φασισμό και στο μίσος που καλλιεργεί και καλούμε τα ΔΣ των σωματείων να εκδηλώσουν τη συμπαράσταση τους στον συνάδελφο”  αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.