Η γνήσια όψη του νομίσματος της Νέας Σμύρνης!

—————————————————————–‐-
Στην εικόνα φαίνεται ολοκάθαρα ότι ο “ΜΠΙΖΕΛΗΣ” έχει αφαιρέσει το πιστόλι του αστυνομικού…..όταν ο αστυνομικός τον γνώρισε και τον ρώτησε: Εσύ είσαι ο ΜΠΙΖΕΛΗΣ..Συλλαμβάνεσαι ! και με μία κίνηση την στιγμή πού πηγαίνει να τον συλλάβει επειδή πρωτοστατούσε σε συλλαλητήρια για τον Αρχιδολοφόνο Κουφοντίνα με επιθετικές ενέργειες του άρπαξε το περίστροφο…οπότε άναψαν τα αίματα …δεν υπάρχει χειρότερος ξεφτελισμός από το να αφοπλίσουν έναν εν ενεργεία ένστολο!
Ο ΜΠΙΖΕΛΗΣ είχε συλληφθεί πρίν 15 μέρες στην κατάληψη του Υπουργείου Υγείας από υποστηρικτές του αρχιεγκληματία της 17 Νοέμβρη Κουφοντίνα και προσήχθει και πάλι στην ΓΑΔΑ με σωρεία παραβάσεων του ποινικού κώδικα για τα γεγονότα της πλατείας της Νέας Σμύρνης.
Η κυρία Πόπη Σταυροπούλου που κατά δήλωση της έχει τραβήξει το ένα από τα βίντεο σύμφωνα με πληροφορίες ήταν υποψήφια του ΣΎΡΙΖΑ στις εκλογές του 2019 στον νότιο τομέα των Αθηνών.
Όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες που κατέθεσαν ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο και είναι φρούτα γνωστά στις Αρχές για την παρουσία και την συμμετοχή τους σε πορείες διαμαρτυρίας σε καταλήψεις και συλλαλητήρια σε μόνιμη βάση.
Γιαυτό όποιος έχει μάτια βλέπει και το κοινό μυαλό κρίνει από πού και πώς όλες αυτές οι προκλήσεις και η αναμπουμπούλα που επικρατεί πανελλαδικά και ειδικότερα στις πλατείες των μεγάλων πόλεων και από ποια ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας κομματική υποκίνηση και καθοδήγηση δημιουργούνται για κομματικά οφέλη και να προκαλέσουν την Κυβέρνηση και τα αισθήματα και συναισθήματα των Ελλήνων πολιτών!
Πιστεύω ότι η Δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της και θα λάμψει η Αλήθεια και το πώς και από πού ξεκινούν και δημιουργούνται όλες αυτές οι παράνομες και προκλητικές ενέργειες, πού όπως όλα δείχνουν είναι άλλη μια δημιουργία από κομματική υποκίνηση για να οφεληθούν πολιτικά και να επιπλέυσουν στην επικαιρότητα που έχουν αφανιστεί με την όλη συμπεριφορά τους μέσα στους χώρους του πολιτικού συστήματος.
Καλημέρα Ελλάδα Καλημέρα Χίος και θα έρθουν όλα στην επιφάνεια και το φως!
Χίος 9 Μαρτίου 2021
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.