Η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης της ΠΕΚΕΒ «βλέπει» άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία

Προκρίθηκε η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης της ΠΕΚΕΒ στην δεύτερη και τελική  φάση στο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Γυναικών Β’ Εθνικής Κατηγορίας 2022-23 η οποία οδηγεί στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Οι 11 ομάδες που συμμετείχαν χωρίστηκαν σε τρείς ομίλους (Αττικής, Θεσσαλονίκης και Χίου) και από αυτές προκρίθηκαν οι δύο πρώτες για Αττική και Θεσσαλονίκη και η πρώτη της Χίου, που ήταν η ΠΕΚΕΒ με 4 βαθμούς, που αν και ισοβάθμησε με τον Ν.Ο. Πατρών, πήρε την πρόκριση λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων.

Στον Όμιλο της Χίου συμμετείχε και ο Ν.Ο.Χ.

Η τελική φάση θα γίνει 28 μέχρι 30 Ιουλίου 2023 και οι πέντε ομάδες που προκρίθηκαν θα παίξουν η καθεμιά εναντίον όλων των υπολοίπων και αυτές που θα κατακτήσουν τις δυο πρώτες θέσεις θα προβιβαστούν στην Α2 Γυναικών 2023-24.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΙΟΥ:

  1. ΠΕΚΕΒ 4 βαθμοί

===============

  1. ΝΟ Πατρών 4
  2. ΝΟ Χίου 0

Από τον όμιλο Αττικής προκρίθηκαν ο ΑΟ Καστέλλας με 9 βαθμούς και ο Άρης Νίκαιας με  6 βαθμούς ενώ από της  Θεσσαλονίκης  προκρίθηκαν ο Νέος Ηρακλής και ο ΟΥΚ Βόλου.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.