Η ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΧΙΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΎΝ

 

Προς έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ολιγομελή τμήματα των ΕΠΑΛ της Χίου για το σχολικό έτος 2021-2022

1ο ΕΠΑΛ Χίου

  1. Τομέας Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος Β΄ Τάξης αριθμός μαθητών 4 (Εκκρεμούν εγγραφές).  Είναι μοναδικός στο νησί της Χίου τομέας.
  1. Τομέας Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού Β΄ Τάξης αριθμός μαθητών 3 (Εκκρεμούν εγγραφές). Είναι μοναδικός στο νησί της Χίου τομέας.
  1. Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών Β΄ Τάξης αριθμός μαθητών 2 .  Είναι μοναδικός στο νησί της Χίου τομέας. (Εκκρεμούν εγγραφές)
  1. Τεχνικός Ανθοκομίας και Αρχιτεκτονικής Τοπίου Γ΄ Τάξης αριθμός μαθητών 5.  Η ειδικότητα αυτή είναι μοναδική στο νησί της Χίου.
  1. Τεχνικός Μηχανολ. Εγκαταστάσεων και Κατασκευών Γ΄ Τάξης αριθμός μαθητών 1 (Εκκρεμούν εγγραφές). Η ειδικότητα αυτή είναι μοναδική στο νησί της Χίου.
  1. Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης Αερισμού και Κλιματισμού Γ΄ Τάξης αριθμός μαθητών 3 (Εκκρεμούν εγγραφές).  Η ειδικότητα αυτή είναι μοναδική στο νησί της Χίου.
  1. Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων Η/Υ Γ΄ Τάξης αριθμός μαθητών 5. Η ειδικότητα αυτή είναι μοναδική στο νησί της Χίου.

Εσπερινό ΕΠΑΛ Χίου

  1. Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών Γ΄ Τάξης αριθμός μαθητών 5.
  2. Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων Γ΄ Τάξης αριθμός μαθητών 4.
  3. Πλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού Γ΄ Τάξης αριθμός μαθητών 5.

Όλα τα ολιγομελή τμήματα του Εσπερινού ΕΠΑΛ Χίου είναι της τελευταίας τάξης φοίτησης. Επιπλέον, το Εσπερινό ΕΠΑΛ Χίου είναι μοναδικό στο νησί της Χίου.

ΕΠΑΛ Βροντάδου

  1. Τομέας Δομικών Έργων Δομημένου Περιβάλλοντος και Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού Β΄ Τάξης αριθμός μαθητών 3 (Εκκρεμούν εγγραφές). Είναι μοναδικός στο νησί της Χίου τομέας.
  1. Τεχνικός Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής Γ΄ Τάξης αριθμός μαθητών 5 (Εκκρεμούν εγγραφές). Η ειδικότητα αυτή είναι μοναδική στο νησί της Χίου.

Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι για την περιοχή μας στην Β΄ Τάξη απαιτούνται 8 μαθητές για να εγκριθεί ένα ολιγομελές τμήμα από την ΠΔΕ Βορείου Αιγαίου, ενώ στη Γ΄ Τάξη 6.

Παρακαλούμε για την όσο το δυνατόν συντομότερη έγκριση των προαναφερθέντων ολιγομελών τμημάτων των ΕΠΑΛ της Χίου, προκειμένου να ξεκινήσει ομαλά και κανονικά το ερχόμενο σχολικό έτος 2021-2022 στις σχολικές μονάδες Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ακριτικού μας νησιού.

Τέλος, αιτούμαστε το νέο άνοιγμα της πλατφόρμας για την Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφών, ανανεώσεων εγγραφών  μαθητών/τριών στα ΕΠΑΛ, για το σχολικό έτος 2021-2022.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.