Η Δημοτική Ενότητα Καμποχώρων χαιρετίζει την υλοποίηση των δεσμεύσεων της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού – Φύλαξη συνόρων, Αποσυμφόρηση & Δημιουργία κλειστής ελεγχόμενης δομής

Η Δημοτική Ενότητα Καμποχώρων χαιρετίζει την υλοποίηση των δεσμεύσεων της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού,που πραγματοποιείται με τη φύλαξη των συνόρων,την ουσιαστική αποσυμφόρηση του νησιού μας και την δημιουργία κλειστής ελεγχόμενης δομής.

Εμείς στα Καμπόχωρα γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει ανοιχτή,ανεξέλεγκτη δομή,τι σημαίνουν οι άθλιες συνθήκες διαμονής και τι επιπτώσεις έχουν όλα αυτά στην τοπική κοινωνία,κάτι το οποίο δεν επιθυμούμε να ξαναβιώσει κανένα μέρος του νησιού.
Ο στρουθοκαμηλισμός με συνθήματα του τύπου “Ούτε στο Θόλος,ούτε πουθενά” ενάντια στην αναγκαιότητα της δημιουργίας μιας κλειστής ελεγχόμενης δομής δεν επιφέρει λύσεις αλλα μονιμοποιεί την ανεξέλεγκτη δομή της ΒΙΑΛ και κάνει τη Χίο θελκτικό προορισμό για τους λαθροδιακινητές.
Η πολιτική εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού απο κάποιους,σπέρνει στους Χιώτες τη διχόνοια.
Παρόλα αυτα επιλέγουν να την συνεχίζουν γιατι δεν επιθυμούν την οριστική λύση του μεταναστευτικού προκειμένου να μην χάσουν την πολιτική τους ύπαρξη.
Είναι ώρα ευθυνών,αποφάσεων και λύσεων.
Κοινότητα Χαλκειούς
Κοινότητα Βαβύλων
Κοινότητα Αγίου Γεωργίου
Κοινότητα Βασιλειωνικου
Κοινότητα Ζυφιά

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.