Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου ζητά την προσοχή μας στην παραλιακή οδό “Λεωφόρος Ενώσεως”

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου ενημερώνει για τα ακόλουθα:

Τα έργα στην παραλιακή οδό “Λεωφόρος Ενώσεως” – οδός μετατόπισης- περιοχή Κοντάρι, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με στόχο να ολοκληρωθούν εντός των εγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων, σύμφωνα με τις εγκεκριμένες μελέτες και με την προβλεπόμενη σήμανση και ασφάλεια (πινακίδες, διαγραμμίσεις, φωτισμός).

Με αίσθημα ευθύνης και στόχο τη διευκόλυνση των μετακινήσεων την περίοδο που διανύουμε, κατά την οποία υπάρχει μεγάλος κυκλοφοριακός φόρτος στο νησί και ικανοποιώντας παράλληλα, τα πιεστικά αιτήματα των επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής, επιτρέψαμε την κυκλοφορία στα συγκεκριμένα τμήματα  των έργων, πριν την πλήρη ολοκλήρωση των εργασιών.

Σε κάθε περίπτωση, οι εργασίες θα συνεχιστούν καθόλη την καλοκαιρινή περίοδο, πράγμα που σημαίνει ότι τα συγκεκριμένα τμήματα αποτελούν ενεργά εργοτάξια και για το λόγο αυτό  έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες στους αναδόχους προκειμένου να ληφθούν κατά το δυνατό μέτρα για την ασφάλεια των μετακινήσεων.

Παρακαλούμε τους χρήστες της οδού να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευση από τα εν εξελίξει έργα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των συνεργείων των αναδόχων μέχρι την οριστική ολοκλήρωση των έργων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.