Η διοίκηση «Τσάκος Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Ναυτικών Σπουδών» (TEENS) συγχαίρει τα παιδιά της Γ Λυκείου

Η διοίκηση του πρώτου ιδιωτικού Μη Κερδοσκοπικού ΕΠΑΛ/ Τομέα Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων «Τσάκος Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Ναυτικών Σπουδών» συγχαίρει τα παιδιά της Γ Λυκείου, τα οποία σημείωσαν εξαιρετική επιτυχία στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, βάσει των αποτελεσμάτων που ανακοινώθηκαν. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του TEENS βάσει της επίδοσης τους  διαφαίνεται να
εισάγονται σε Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού και στις Πανεπιστημιακές Σχολές προτίμησής τους σε ποσοστό 80%. Για το 20% των μαθητών της Γ Λυκείου του TEENS, που είχαν ήδη προαποφασίσει να ακολουθήσουν το παράλληλο σύστημα του Υπ. Ναυτιλίας και να σταδιοδρομήσουν ως Αξιωματικοί του Εμπορικού Ναυτικού μέσω της θαλάσσιας υπηρεσίας, έχει ήδη δρομολογηθεί η άμεση ναυτολόγησή τους για την κατάκτηση της κορυφής μεσ’ από τον δρόμο της θάλασσας. Τα πιο θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας και τις οικογένειές τους, των οποίων οι προσπάθειες, παρά τις δυσχέρειες της πανδημίας, ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο. Συγχαρητήρια και στους καθηγητές τους που στάθηκαν δίπλα τους αρωγοί, συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες. Η εταιρεία μας, τα γραφεία μας στη Χίο και στην Αθήνα, ο Όμιλος Εταιρειών Τσάκου, ως  ένα, περιμένουν με ολάνοιχτες πόρτες, τα παιδιά μας που με αποφασιστικότητα θα μπαρκάρουν για τα θαλάσσια εκπαιδευτικά τους ταξίδια.
Καλή πρόοδο!
Το μέλλον σας ανήκει!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.