Η Εθελοντική ενώνει….

 

Μια βραδιά γεμάτη βραβεύσεις, μουσική και χορό διοργάνωσε η Εθελοντική Ομάδα Αγίου Γεωργίου Συκούση την Παρασκευή 4 Αυγούστου. Υπό τον ήχο της μελωδικής φωνής του Δημήτρη Λιούντρη οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν ένα μουσικό αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη ενώ τα  μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθελοντικής βράβευσαν όλους εκείνους που με κάθε τρόπο συνεισέφεραν και συνεχίζουν να συνεισφέρουν στην Ομάδα.

 

 

 

Ο μακρύς κατάλογος των βραβεύσεων περιελάμβανε τον Σύλλογο Ομογενών Αγίου Γεωργίου Συκούση Αμερικής, τον Σύλλογο Ομογενών Αγίου Γεωργίου Συκούση  Αυστραλίας, τον Μορφωτικό Σύλλογο Αγίου Γεωργίου, το ΑΠΣ Ατρόμητος, τον Συνεταιρισμό Μαστιχοπαραγωγών Αγίου Γεωργίου,  το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χίου, τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Νύκτα, τον πρώην Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Γιάννη Μανάρα, τους κ.κ. Γεώργιο Πατούνα και Ελευθέριο Φλουρά.

 

 

Ο Πρόεδρος της Εθελοντικής Ομάδας Αγίου Γεωργίου Συκούση Στ. Ζενιώδης τους ευχαρίστησε θερμά για τη συνεργασία, την προσφορά τους και τη στήριξη που παρέχουν στην ομάδα ενώ σημείωσε ότι είναι η πρώτη φορά που σε μία εκδήλωση παρευρίσκονται όλοι οι σύλλογοι του χωριού και όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν επίσης ο  Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και   η Δασάρχης .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.