Η Εθνική ποδοσφαίρου στη Χίο

Ένα ξεχωριστό θέαμα θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν οι φίλοι του Χιώτικου ποδοσφαίρου, την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στο Στάδιο της Χίου.

Ένα ξεχωριστό υπερθέαμα θα χαρίσουν στους φίλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου στο νησί μας, η Εθνική Ελλάδος και η παλαιότερη ομάδα της Χίου Μικρασιατική. Το φιλικό παιχνίδι που που θα γράψει Ιστορία στο Χιώτικο ποδόσφαιρο, η οικογένεια της Εθνικής μας, που βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης το 2004, θα μας τιμήσει με την παρουσία της την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 17:30.

Μαζί με τους παίκτες και τους οπαδούς της Μικρασιατικής, θα παίξουν, θα χαρούν και θα διασκεδάσουν οι επικοί παίκτες της Εθνικής πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004, Τσιάρτας, ένας μαχόμενος παίκτης της ΑΕΚ, Ζαγοράκης, Φύσσας, Κωνσταντινίδης από τον ΠΑΟΚ, Γεωργάτος, Γκόγκιτς, Αποστολάκης, που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στον Ολυμπιακό και όχι μόνο, Καραγκούνης, Νικοπολίδης, Βόκολος, οι παίκτες που γέμισαν τα γήπεδα του Παναθηναϊκού ου και λίγες φορές αλλά και του Πανιωνίου, Χαριστέας και Κατεργιανάκης από τον θρυλικό ΑΡΗ και Βάλας το παιδί της Ξάνθης.

Η ομάδα της Εθνικής το βράδυ της Τρίτης θα βρίσκεται στο Plan B. Το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί στους Συλλόγους Πολυτέκνων, Τριτέκνων και στους κηδεμόνες παιδιών με ειδικές ανάγκες και αναπηρίες.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.