Η Ελληνική Σημαία το σύμβολο του Ελληνικού Έθνους! Γράφει ο Λ. Πυκνής

 

Επιτέλους αισθάνομαι Δικαίωση όταν στις 15 Μαΐου 2021 έγραφα ότι η Ελληνική Σημαία δεν είναι κοντέινερ να την σηκώνει γερανός!

——–‐—————————————————————————

«Έχω αναφερθεί και στο παρελθόν για τον εξευτελισμό που γίνεται με το σύμβολο του Ελληνικού Έθνους,  της Ελληνικής Σημαίας, τόσο όταν βλέπω τους αλήτες με τις Ανθελληνικές τους πράξεις να βάζουν φωτιά και να καίνε το σύμβολο μας την Σημαία μας που γι’ αυτήν έχουν χύσει πολύ αίμα στις επάλξεις του αγώνος οι πρόγονοι μας για να ζούμε Ελεύθεροι στην Ελλάδα μας στην καλύτερη Δημοκρατία του κόσμου και πραγματικά εάν ήμουν μπροστά και είχα στα χέρια μου ένα πολυβόλο θα τους θέριζα!

Αλλά και στον εξευτελισμό πού έχει γίνει τα τελευταία χρόνια από το να ανεβάζουμε την τεράστια Σημαία πάνω σε γερανό για να δείξουν και να φανούν ορισμένοι εξυπνάκιδες ότι είναι οι Ελληναράδες και με αυτό τον τρόπο για αντιπερισπασμό στα απέναντι παράλια στην Τουρκία να κάνουμε επίδειξη ότι για κοιτάξτε η δικιά μας Σημαία είναι πιο μεγάλη, για μένα είναι εντελώς απαράδεκτο!
 Δεν είναι δυνατόν να γίνεται το σύμβολο του Ελληνικού Έθνους εμπόρευμα σε κιβώτια ή κοντέινερ και να ανυψώνεται η Σημαία μας πάνω σε γερανό για το καπρίτσιο του κάθε πονεμένου, για να μην δώσω άλλο χαρακτηρισμό και κάνω κατά μέτωπο προσωπική επίθεση και γίνω ο κακός ,γιατί δυστυχώς υπάρχουν και πολλοί πού αγνοούν την σημασία του Ελληνικού Συμβόλου και με πούνε ότι δεν πιστεύω στα όσια και ιερά της πατρίδας μας!
Είναι καιρός πλέον να σταματήσει αυτό το καραγκιοζιλίκι του γερανού και προτρέπω και προτείνω σε όλους όσους θέλουν και επιθυμούν να υψώνεται η μεγάλη Ελληνική Σημαία μας των 150 τετραγωνικών να ανοίξουν το πορτοφόλι τους και να φτιάξουν στο λιμάνι στο σημείο που τοποθετούν τον γερανό,  ΕΝΑΝ μεγάλο τεράστιο πανύψηλο ιστό από ατσάλι ή χάλιβα και πάνω ένα μεγάλο Σταυρό και να γίνεται μόνιμα η έπαρση και η υποστολή της τεράστιας Ελληνικής Σημαίας μας!
Εδώ σας θέλω παλληκάρια της Χιώτικης Κοινωνίας να ανοίξετε το πουγγί σας και να σταματήσει η φιλολογία και η παραφιλολογία με το θέμα της Ελληνικής Σημαίας και του άχαρου και άκομψου γερανού!
Δυστυχώς γιορτάζουμε επετείους που έχει χυθεί ποτάμι από Ελληνικό Χιώτικο αίμα και χρειάζεται μεγάλος σεβασμός για την κάθε εκδήλωση!
Ζητώ η Ελληνική Ψυχή!
Καλημέρα Έλληνες απανταχού γης!
Χίος 15 Μαΐου 2021 
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης»
Ευτυχώς πραγματικά φαίνεται ότι οι Άρχοντες της Χίου ακούν πολλές φορές τις υποδείξεις και τις προτάσεις μας για τα κακώς ή τα καλώς κείμενα που βλέπουμε και αντιμετωπίζουμε μέσα στην κοινωνία μας και ειδικότερα στην πόλη της Χίου!
Αισθάνθηκα Υπερηφάνεια και να με πλημμυρίζει Ρίγος και ανατριχίλα όταν είδα το νέο ιστό στο λιμάνι της Χίου για να κυματίζει αγέρωχα η τεράστια 150 τετραγωνικών Ελληνική Σημαία πού τα τελευταία χρόνια ανυψωνόταν πάνω σε γερανό λες και ήταν κοντέινερ εμπορευμάτων!
Το γεγονός το είχα προβάλλει και αναφέρει πολλές φορές και μάλιστα την τελευταία φορά όταν η λιμενική αρχή δεν χορήγησε την άδεια και καλώς έπραξε να υψωθεί η Σημαία πάνω σε γερανό στο λιμάνι της Χίου και για την ΜΟΣΤΡΑ κάποια από τις αρχές πήγε στην Κουρνά και πάνω σε γερανό ύψωσαν την τεράστια Ελληνική Σημαία των 150 τετραγωνικών λες και το Εθνικό μας Σύμβολο είναι εμπορευματοκιβώτιο!
Πάντως τα θερμά μου συγχαρητήρια για τον νέο ιστό 22 μέτρων πού τοποθέτησαν στο λιμάνι της Χίου και δεν γνωρίζω εάν έβαλαν το χέρι στην τσέπη τους οι έχοντες και κατέχοντες ή εάν έγινε από την τοπική αυτοδιοίκηση! Ένα μεγάλο Μπράβο και Εύγε τους!
Χίος, 29 Οκτωβρίου 2021
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.