Η εμπιστοσύνη σας μου δημιουργεί μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης – Ευχαριστήριο μήνυμά του Παντελή Κυδώνη

 

 

«Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους όσους με εμπιστευτήκατε και με τιμήσατε με την ψήφο σας», αναφέρει σε ευχαριστήριο μήνυμά του ο Εκδότης – Ιδιόκτητης της Εφημερίδας Χιώτικη Διαφάνεια, του Ρ/Σ Αντ1 Αιγαίου και των ιστοσελίδων ant1aigaiou.grdiafaneia.com Παντελής Κυδώνης.

Ο κ. Κυδώνης τονίζει:

«Η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν τα μέλη της ΕΙΕΤ και ο Πρόεδρος Αντώνης Μουντάκης με τιμά, αλλά πάνω από όλα μου δημιουργεί μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης.

Με τη βοήθεια και την στήριξή των μελών μας εκλέχθηκα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας ( Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου). Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω όλους και όλες εσάς που με εμπιστευτήκατε και με τιμήσατε με την ψήφο σας.

Είμαι σίγουρος ότι δε θα διαψεύσω τις προσδοκίες σας, σας διαβεβαιώνω ότι θα είμαι κοντά σας, για να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις και με οποιοδήποτε τρόπο μπορώ στον αγώνα για το καλό της Ένωσης μας, για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας, με νόμιμα συμφέροντα για όλους.

Τέλος, θέλω να επισημάνω ότι όλα τα μέλη της Ένωσης μας είναι συνεργάτες και όχι αντίπαλοι, μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αυτής.

                                                                                                 Με κάθε τιμή!!

  Παντελής Κυδώνης

Εκδότης – Ιδιοκτήτης

  Εβ.Εφημερίδας Χιώτικης Διαφάνειας

Ρ/Σ Αντ1 Αιγαίου 105F.M

www.ant1aigaiou.grwww.diafaneia.com

Μέλος Δ.Σ Ε.Ι.Ε.Τ

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.