Η Κέλλυ Λουφάκη & ο Στέφανος Ξενάκης στο Μουσείο Μαστίχας Χίου – «Η κατάκτηση της προσωπικής ευτυχίας κι ελευθερίας»

 

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει ομιλία έμπνευσης και παρακίνησης, με τίτλο «Η κατάκτηση της προσωπικής ευτυχίας και ελευθερίας», για εφήβους και ενήλικες, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, (ώρα 19:00), στο Μουσείο Μαστίχας Χίου.

Οι διακεκριμένοι Χιώτες, Κέλλυ Λουφάκη, παγκόσμια πρωταθλήτρια ξιφασκίας με αμαξίδιο και Στέφανος Ξενάκης, συγγραφέας του bestseller Το Δώρο (1 και 2) και του Κάπταιν-Γράμματα στον μπαμπά μου, θα έχουν έναν πρωτότυπο και ενδιαφέροντα διάλογο. Θα μοιραστούν τις προσωπικές τους εμπειρίες και θα μιλήσουν για το πώς ο κάθε άνθρωπος μπορεί να οδηγηθεί, με όπλο την αυτοεκτίμηση, στην προσωπική ευτυχία και την ελευθερία, ακόμη και με αφορμή δύσκολες στιγμές και καταστάσεις στη ζωή του.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22710 72212 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

 

*Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.