Η κομματική βλακεία πλήττει Υγεία και Οικονομία! Γράφει ο Λ. Πυκνής

Μέσα στην παγκόσμια αναμπουμπούλα με πρώτο θέμα τον εμβολιασμό για την πανδημία του Κορωνοιού με πρωταγωνιστές Φαρμακοβιομηχανίες, ΕΕ και όλα τα κράτη της υφηλίου για το ποιος θα κερδίσει και παίζοντας όλοι με την ζωή της ανθρώπινης ύπαρξης και πρωτίστως ποιος θα καπελώσει ποιόν!

Φυσικά ο καθένας από την δική του σκοπιά π.χ. οι φαρμακοβιομηχανίες για τα μεγάλα κέρδη δισεκατομμυρίων και οι αρχηγοί κρατών για την ζωή και την υγεία των πολιτών τους, αλλά και της οικονομίας του κάθε κράτους αποβλέποντας συγχρόνως για την μελλοντική πολιτική καριέρα τους.
Και ενώ βλέπουμε καθημερινά αυτόν τον μεγάλο πόλεμο και θα πρέπει να είμαστε συνεπείς με τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας που εφαρμόζει η Κυβέρνηση και θα έπρεπε να τις τηρούμε ευλαβικά, δυστυχώς μια μερίδα ανεγκέφαλων και αγράμματων, όπως οι γύφτοι (μέχρι εδώ ίσως δικαιολογημένα) είδαμε σήμερα στις μεγάλες πόλεις αγέλες από κομματικές συγκεντρώσεις παρασύροντας μαθητές και φοιτητές με πρόσχημα την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, κουβάρι ο ένας πάνω στον άλλον με μεγάλο συνωστισμό, φωνασκούντες και αλλαλάζοντες και γιατί παρακαλώ;
Για να μην καθαρίσει η (κόπρος του Αυγείου) από τα Πανεπιστήμια, να μην φύγουν οι αιώνιοι φοιτητές, η ανομία, η παρανομία, η εγκληματικότητα, η βία, τα ναρκωτικά, οι καταλήψεις, οι αναρχικοί, οι μπαχαλάκηδες και γενικώς το άντρο ακολασίας από κάθε καρυδιάς καρύδι (λαθρομετανάστες, παραεμπόριο) που έχουν μετατραπεί τα Πανεπιστήμια!
Δυστυχώς είδαμε επίσημες ανακοινώσεις από όλα τα αριστερόστροφα κόμματα να προσκαλούν και να είναι παρόντες και στις πορείες υψηλόβαθμα κομματικά στελέχη τους…κάτι που θα το δούμε και θα το βρούμε μπροστά μας τις επόμενες μέρες με την αύξηση κρουσμάτων τα οποία θα είναι η αιτία νέων απαγορεύσεων και περιοριστικών μέτρων τα οποία θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στον εμπορικό κόσμο, στην οικονομία και προπαντός στην Υγεία μας.
Δυστυχώς για κομματικά οφέλη που μάλλον δεν πρόκειται να υπάρξουν αλλά το αντίθετο, όλοι αυτοί οι ηθικοί αυτουργοί είναι αυτοί πού πληρώνονται τζάμπα και βερεσέ που λέει η ρήση από τις πλάτες και τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού! Με μία λέξη (οι Κηφήνες) του μελισσιού!
Εάν νομίζετε ότι είμαι υπερβολικός με τις απόψεις μου που σήμερα είναι σε ήπιο τόνο για να μην νομίζουν ότι θέλω να κάνω πολιτική αντιπαράθεση
….αλλά έχω πλέον κουραστεί με την κλεισούρα μέσα στους τέσσερις τείχους και να βλέπω ανεγκέφαλα και αγράμματα χαϊβάνια σε γλέντια, πάρτυ και κομματικές πορείες και συγκεντρώσεις με επιδείνωση και εξάπλωση της πανδημίας!
Τα συμπεράσματα δικά σας και εύχομαι η Παναγιά και ο Χριστός να βάλουν  το χέρι τους!
Καλό ξημέρωμα με Υγεία και Χαρά!
Χίος 29 Ιανουαρίου 2021 
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.