Η Κορίνα τους έβαλε τα γυαλιά

Με 2 ασημένια μετάλλια kata και kumite στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων 2018 ξεκίνησε η αγωνιστική χρόνια του Chios Karate Academy.

Η Κορίνα Κουταλιάρη είναι η αθλήτρια που χάρισε στον σύλλογό της δύο ασημένια μετάλλια, μέσα από το πανελλήνιο πρωτάθλημα Καράτε, που διεξήχθη στην Λαμία στις  7 Οκτωβρίου.

Η Κορίνα, ένα κορίτσι αγαπητό σε όλους τους συναθλητές της, μας δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω και να αφιερώσω τα μετάλλια αυτά στο Sensei μου Γιάννη Τσαρούχα, ο οποίος με στηρίζει σε κάθε μου προσπάθεια και με σκληρή προπόνηση μετά από έναν χρόνο γεμάτο τραυματισμούς καταφέραμε να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους senpai του συλλόγου, τον φυσικοθεραπευτή μου Κελεπερτζή Παναγιώτη και τον γυμναστή Ηλία Παππαδόπουλο, η συμβολή των οποίων ήταν ιδιαίτερα σημαντική στις επιτυχίες μας.

Ακόμη ευχαριστώ και όλα τα παιδιά της οικογένειας του Chios Karate Academy και συναθλητές μου που με στηρίζουν σε όλες τις προπονήσεις μου».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.